TurkNet kullananlar memnun mu?

Beach House

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
85 TL'ye 35 download vaad ediyorlar ve eğer 10 TL daha verirsem bu hız 75Mbps Download'a çıkıyor bu vaad edilen hızların ne kadarını alırım? CS:GO gibi oyunlarda pingim nasıl olur?
Bir de şu modemi almak istiyorum bu modem nasıldır? İnterneti VDSL ile alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoğun kullanım saatlerinde, ping sorunu yaşarsın. Hemen hemen söyledikleri hızı veriyorlar.
O modem yerine, Keenetic Omni DSL al.

@Prism TurkNet bugün aktifleşti ve hiçbir şekilde ne pingim yüksek ne de dalgalanma yaşadım. Sabit fix 33 Mbps hız alıyorum şu an mükemmel bir bağlantım mevcut. 100 Mbps'e çıkarılması için talep açtım bekliyorum, statik IP'de alacağım.

TurkNet'ten şu anlık memnunum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem.

85 TL'ye 35 download vaad ediyorlar ve eğer 10 TL daha verirsem bu hız 75Mbps Download'a çıkıyor bu vaad edilen hızların ne kadarını alırım? CS:GO gibi oyunlarda pingim nasıl olur?
Bir de şu modemi almak istiyorum bu modem nasıldır? İnterneti VDSL ile alacağım.

Bana vadettikleri hızlar şöyleydi: 85 TL'ye 35 Mbps'e kadar, +10 TL daha öderseniz 85 Mbps'e kadar. Ben aylık 95 lira ödüyorum ve aldığım hız 80 Mbps. 5 Mbps'lik bir kayıp olabilir, mümkündür bu yüzden pek umursamıyorum. Her yerde böyle olacağının garantisi yok fakat vadettikleri hızları verdiklerinden memnunum.

2 seneden fazladır kullanıyorum, gayet memnunum. 75 Mbit hız alıyorum. Yoğun saatlerde de aynı şekilde 75 Mbit hız ve düşük ping alıyorum.

Sizin ne kadar hız alabileceğiniz konusunda yorum yapmak için modem arayüzünden hat değerlerini atın, bir bakalım. Şu an Adsl kullanıyorsanız Vdsl'e geçtiğinizde ne kadar hız alabileceğiniz belli olmaz. Vdsl geçişi sonrası bakmamız lazım.

Attığınız Asus modemi kesinlikle önermem. 75 Mbps gibi hızlara yükseltecekseniz Keenetic Extra DSL öneririm, kablosuzda tam hız alırsınız. Keenetic Omni DSL de alabilirsiniz fakat 5 Ghz olmadığı için 40 Mbps civarı alırsınız kablosuzda.

Aynı altyapıda 3 farklı İSS denedim fakat en yüksek PİNG sunan TürkNet oldu. X Firması 24 PİNG verirken TürkNet 35 PİNG veriyor aradaki fark biraz fazla.

2 seneden fazladır kullanıyorum, gayet memnunum. 75 Mbit hız alıyorum. Yoğun saatlerde de aynı şekilde 75 Mbit hız ve düşük ping alıyorum.

Sizin ne kadar hız alabileceğiniz konusunda yorum yapmak için modem arayüzünden hat değerlerini atın, bir bakalım. Şu an ADSL kullanıyorsanız VDSL'e geçtiğinizde ne kadar hız alabileceğiniz belli olmaz. VDSL geçişi sonrası bakmamız lazım.

Attığınız ASUS modemi kesinlikle önermem. 75 Mbps gibi hızlara yükseltecekseniz keenetic extra DSL öneririm, kablosuzda tam hız alırsınız. Keenetic omni DSL de alabilirsiniz fakat 5 GHz olmadığı için 40 Mbps civarı alırsınız kablosuzda.

Modem yani alacağım şu an kullandığım yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı