TurkNet Kullanılır mı?

3 aydır türknet kullanıyorum şuana kadar hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım, hız ay başında neyse ayın sonunda da aynı, telefon numarası tahsis ediliyor ama ben kullanmıyorum sözleşme olmaması da gayet güzel sorun yaşadığında veya daha avantajlı bir tarife gördüğünde kolayca vazgeçebilirsin.
 
1. sorunun cevabı bende ayın ilk başta 33-34 download 2.9-3 upload sonunda da aynı tek sorun arada ping yükseliyor modeme reset atınca düzeliyor önceden vodafone'daydım onda böyle bir sorun yoktu
2.sorunun cevabı telefonu numarası sana veriyorlar ister kullan ister kullanma o hediye
3. sorunun cevabı telefon hediye olduğu için ek ücret yok
 
1 yıldır Türknet kullanıyorum. Abonelik sureci ile ilgili hicbir sıkıntı yasamadim. Müşteri hizmetlerine ulaşmak ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Müşteri hizmetleri için sitesi uzerinden destek kaydı oluşturuyorsunuz. Ertesi güne dönüş sağlıyorlar. Onun dışında VDSL kullanıcısıyım. 35/3 olarak tanımlı paketim. 32, 33 mbps Download 2.80, 2.99 arası bir upload almaktayim. Akn vs yok.
 
Selam arkadaşlar.Aklımda uzun zamandır internet değiştirmek var. Bugün karar kıldım, değiştireceğim. Aklımda TurkNet vardı.Diğer sözlüklerde yerden yere vurmuşlar, hizmetini, bilgilendirmeyi, interneti. Aranızda kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Birkaç sorum olacaktı da.
  • Ayın ilk günü verdikleri download/upload ile son günü verdikleri download/upload aynı mı?
  • İnternet sitesinde ev telefonu da yazıyordu.Ev telefonu isteğe bağlı mı yoksa zorunlu mu?
  • Eğer zorunluysa internetle beraber mi 64,99?
Şimdiden teşekkürler.
Memnun müşteri memnun olduğunu yazmaz o yüzden hep olumsuzlar vardır ilk arkadaşın söylediği gibi. Ben VAE deyim ve memnunum kullanan biri olarak sorularını cevaplayayım

  • Evet aynı aynı bırak ilk geçtiğim günden beri aynı. 35/3 tanımlı net 33/2.95 alıyorum
  • Ev telefonu zorunlu yani direkt açıyorlar hattını
  • Evet internet ile beraber 64.99 1000 DK kullanım var
Kullanmayı düşünürsen davet kodu atalım 1 ay bedava kullanırsın
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı