TurkNet mi NetSpeed mi?

Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Modem arayüzüne göre 75 Mbps alabiliyorum. Gıbırnet'in sitesinde 81 Mbps yazıyor. TurkNet'te 95 TL'ye 100 Mbps olan paketi alsam 75 Mbps üzeri değerleri göremem diye düşünüyorum. NetSpeed'de 75 Mbps 94 TL olan pakette mantıklı geliyor. Çok kararsızım hangisini tercih etmeliyim?

Not: TurkNet kullandım fakat bina iç tesisatı sorunlu olduğu için verim alamadım. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok biliyorum. Bu aralar çok fazla TurkNet'ten memnun olan görüyorum ve nperf verilerine göre 1. sıradalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzüne göre 75 Mbps alabiliyorum. Gıbırnet'in sitesinde 81 Mbps yazıyor. TurkNet'te 95 TL'ye 100 Mbps olan paketi alsam 75 Mbps üzeri değerleri göremem diye düşünüyorum. NetSpeed'de 75 Mbps 94 TL olan pakette mantıklı geliyor. Çok kararsızım hangisini tercih etmeliyim?

Not: TurkNet kullandım fakat bina iç tesisatı sorunlu olduğu için verim alamadım. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok biliyorum. Bu aralar çok fazla TurkNet'ten memnun olan görüyorum ve nperf verilerine göre 1. sıradalar.

TurkNet internete sahibim 100'lük pakete geçiş yaptım Speedtest'lerde 90ları görebiliyorum.

Ben TürkNet e yeni geçtim şuanlık memnunum tek korkum bir sıkıntı çıkarsa çok uğraştırması şimdilik memnunum ama kesinlikle böyle gidecek diye bir şeyde yok. Sonuçta babamın firması değil. Bu arada35 mpbs tarifesini kullanıyorum kablosuz maks 32 aldım kablolu olsa belkide 35 in 35 inide alıcam.

Net Speed konusunda çok bilgim yok ama TurkNet önermem ben. Muhattapsız bir firma. Özellikle destek konusunda. Bir sıkıntı çıkınca bekliyorsunuz ki evinize 1 ay da teknik ekip yollansın arıza tespiti yapılsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı