TurkNet mi, NetSpeed mi?

Siz bilirsiniz taahhüt yoksa deneyin hoşunuza gitmezse başka denersiniz.

Turknet ve Netspeed kullanmış biri olarak kesinlikle netspeed diyorum.Nedeni ben Turknetteyken türlü türlü sorunlar yaşadım.1.cisi internet düzgünken bile ping sorunları yaşıyordum.Örneğin CS GO oynarken internet düzgünken bile 80 90 msden aşağı ping olmuyordu bak altını çize çize söylüyorum internet düzgünken bile.Sonrasında pek sıkıntı etmiyordum fakat tam 1 yıl önce 3 ay boyunca şu sıkıntıyı yaşadım.Bir anda internetimin download hızı 5 6 mbpsye düştü ve pingim sürekli 500 600lerdeydi.Kendilerine 2 ay boyunca bu durumu ilettim bakın durum böyle böyle diye.Bana en son dediler ki bizim yapabileceğimiz bir şey yok.Fakat tabi ben bunları rahat rahat söylüyorum şimdi ama bu konuşmalar günler haftalar sürüyordu.Arıza kaydı açıyorsun ertesi gün dönüyorlar ,cevap veriyorum, ertesi gün dönüyorlar.Hiç öyle arayayım derdimi anlatayım yok zaten sadece mesajlaşabiliyorsun.2 ay boyunca böyle beni oyaladılar rezalet netle en son dediğim gibi biz bir şey yapamayız bizim yapabileceğimiz bir şey yok.Resmen dalga geçtiler paramla beni rezil ettiniz diyip tartıştım bunlarla.Netspeede geçiş yaptım.Netspeede geçiş yaptığımda sorunum çözülmemişti fakat şöyle bir şey vardı.Netspeede geçerken de sorunun TT kaynaklı mı olduğunu düşünüp durdum.Çünkü alt yapıda herhangi bir sıkıntı yoktu veya bina içi kablolarda falan.Çünkü geriye de bir şey kalmamıştı.Netspeede geçince benim için en önemli husus arayıp derdini anlatabilmek olmuştu.Kendilerini 1 ay boyunca durumu anlattım TTnin bilerek hız düşürdüğünü söyledim.Kendileri sağolsun bu durumu ısrarla TT ekiplerine ilettiler fakat TT kaplumbağadan daha yavaş oldukları için bu sorunu çözmeyi uzattıkça uzattılar.Benim de düşündüğüm gibi olmuş ,yani TT hatta yoğunluk olmasın diye diğer isslerin erişimine günün 20 saatinde erişim engeli koymuş.1 ay sonunda bu arıza kaydına binaen artık gelip port genişletmesi yaptılar ve sorunum çözülmüş oldu.Kısaca netspeed sorunuma çözüm bulmak için çaba gösterdi ve çözdü,Turknet gibi sallayıp atmadı.Yaşadığım tecrübeleri anlattım umarım yardımcı olur,ona göre karar verirsin.

Speedmax Avantaj 35 mbps sınırsız olan paket ,ayda 500 600 gb veri kullanıyorum.Şu an 86 lira ama referans koduyla 81 liraya 12 ay boyunca kullanabiliyorsun.İstersen referans kodunu verebilirim.

Speedmax Avantaj 35 mbps sınırsız olan paket ,ayda 500 600 gb veri kullanıyorum.Şu an 86 lira ama referans koduyla 81 liraya 12 ay boyunca kullanabiliyorsun.İstersen referans kodunu verebilirim.
Olur hocam. Teşekkür ederim. Instagram, discord, hangisini atayım hangisine atacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı