TurkNet mi NetSpeed mi?

Eskisi gibi patlamıyor. Sorun yok gibi şimdilik.

35 Mbps paket kullanıuordum. 75 Mbps'lik paketini alamadım. Kaldırmaz dediler.
Hem de 50 Mbps interneti 561 metre mesafeden alıyorum. Kimse inanmıyordu 50 Mbps alabileceğime. Hatta 10 dB SNR alıyorum üstüne.
SNR'den biraz daha feragat edersem 65 Mbps bile alabilirim hatta.
İşte 50 mbps hız güzel ama 140tl ye değer mi tartışılır. Türk Telekomun TürkNet'ten ucuz olacagi aklımın ucundan bile geçmezdi.

Arkadaşlar kusura bakmayın, okuldaydım cevap yazamadım. Altyapı sorguladığım zaman alacağım değerleri attım. NetSpeed 100TL , TurkNet 140TL diye biliyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim evime ilk kez internet bağlatacağım. Bursa/Yıldırım'da yaşıyorum. Burada yaşayıp kullanan varsa tecrübelerini söyleyebilir mi?

@TurkNet Destek Ayşegül Teşekkür ederim. Arkadaşımdan edindiğim bilgilere göre; ilk başlarda internet kopması, yavaşlaması gibi durumlar yaşamış. Aynı bölgedeyiz. Ben de yaşar mıyım? Ayrıca arkadaşından kod alırsan bir ay ücretsiz gibi bir şey söylemişti. Bu doğru mu?

Ek olarak eğer bunlardan birine abone olursam hangi modemi almalıyım?
Arkadaşınız türknet kullanıyorsa telefon numarasını verip onada 1 ay sizede 1 ay ücretsizz kazandırırsınız modemi onlar kuruyor.

Arkadaşlar kusura bakmayın, okuldaydım cevap yazamadım. Altyapı sorguladığım zaman alacağım değerleri attım. NetSpeed 100TL , TurkNet 140TL diye biliyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim evime ilk kez internet bağlatacağım. Bursa/Yıldırım'da yaşıyorum. Burada yaşayıp kullanan varsa tecrübelerini söyleyebilir mi?

@TurkNet Destek Ayşegül Teşekkür ederim. Arkadaşımdan edindiğim bilgilere göre; ilk başlarda internet kopması, yavaşlaması gibi durumlar yaşamış. Aynı bölgedeyiz. Ben de yaşar mıyım? Ayrıca arkadaşından kod alırsan bir ay ücretsiz gibi bir şey söylemişti. Bu doğru mu?

Ek olarak eğer bunlardan birine abone olursam hangi modemi almalıyım?
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet alt yapınızı sorgulayınız.(Fiyat Link de mevcut.)
TurkNet alt yapınızın desteklediği değerleri verebilir.
Alt yapının desteklediği Max değerleri veriyor. Tek paketi var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı