TurkNet nasıl?

Fiyat konusunda çok laf ettiler ki ben de haklı buluyorum ama gayet memnunum. İlk bağlattığımda hız ile ilgili bir sorun olmuştu aynı gün sorunum çözüldü. Ayrıca söyledikleri hızın aynısını alıyorsun.
 
Ben kullanıyorum ilk zamanlar kopma, Ping girme gibi durumlar oluyordu ama son 1 yıldır çok iyi durumda.
 
Ben 5 ay önce aldım geçen hafta internet hızı düştü ama 1 günde hallettiler 5 aydır sıkıntı yok 30 -35 Mbps arası alıyorum (VDSL) gayet iyi 130 TL fatura ödüyorum."PVD65HD51MOK" bu kodu onlara verirsen referans numarası olarak bir ay bedava kullanırsın, beğenmezsen iptal edersin para almazlar.
 
TurkNet kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha önceden Netspeed kullanıyordum, akşam vakti ping ve paket kaybı sorunu yaşamaya başlamıştım. Ben de TurkNet'e geçtim ve tüm sorunlarım düzeldi.

Ayda 138.60 TL para veriyorum. 184.80 TL (169.90 TL internet + 14.90 TL statik IP) fiyat üzerinden engelli indirimi aldım, 140 TL'nin altında bir fiyat ile statik IP'li internet kullanıyorum.

Gerçi şu anda Türk Telekom'un yaptığı kazı nedeniyle internet yok ama çok da önemli değil benim için. Yarın zaten sorunu çözeceklermiş. Bu nedenle çok kafaya takmıyorum. TurkNet kaynaklı hiç kesinti yaşamadım. Daha önceden Netspeed kaynaklı birçok kesinti oluyordu. Fakat TurkNet'te şimdilik yaşamadım.
 
Ben 5 ay önce aldım geçen hafta internet hızı düştü ama 1 günde hallettiler 5 aydır sıkıntı yok 30 -35 Mbps arası alıyorum (VDSL) gayet iyi 130 TL fatura ödüyorum."pVD65HD51mok" bu kodu onlara verirsen referans numarası olarak bir ay bedava kullanırsın, beğenmezsen iptal edersin para almazlar.

Arkadaşım kullanıyor onun kodunu girerek 28 TL sanırım indirim uygulanıcakmış.
 
Merhaba, evime internet bağlatacağım TurkNet 100 MB internete 170 TL istiyor kullananınız var mı öneriyor musunuz?
Öneririm. TurkNet gerçekten başarılı bir İnternet Servis Sağlayıcısı. GigaFiber internette hız sorunu yaşıyordum. Dün akşam destek kaydı açtım ve bugün sorunumun çözüldüğünü gördüm. Gerçekten ilgisiz davranmıyorlar. Hiç düşünmeden anında geçin. Eğer GigaFiber altyapı gelirse ona geçin. Zaten o daha ucuz. Çünkü GigaFiber internette TurkNet bağımsız olarak kendi altyapısını kullanıyor. Bu sebeple 139 TL'ye GigaFiber'e abone olabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı