TurkNet nasıldır?

Yasin Yalcin

Femtopat
Katılım
8 Kasım 2020
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bir Superonline kullanıcısıyım ve fiyatları çok yüksek. Superonline'dan memnunum ancak 109 TL'ye 16Mbps internet veriyorlar. TurkNet çok mantıklı geliyor ama araştırınca vazgeçiyorum. Yapılan yorumlar hiç iç açıcı değil, aşağıda bıraktığım fotoğrafta bir mağduru görüyorsunuz. Her şey tamamen onun anlattığı gibi mi? Kopmalar oluyor mu? Müşteri temsilcisine ulaşılamıyor mu? Kullanan arkadaşlarıma soruyorum, bilgi verebilir misiniz?

TT.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli kopuyor hiç önermem şahsen arkadaşım kullanıyor kopmadan dolayı oyunlara bile giremiyor gitmediği dakikalar da olabiliyor ama çat sonradan gene kopuyor bu sorunu yaşayan 2 arkadaşım var.
 
Ben kötü yorumların aksine iyi bir hizmet alıyorum. Sizin santrale uzalığınız hizmet kalitesini etkileyecektir. Bir arkadaş kopma sorununun kablo değişimiyle halledildiğini söylemişti, CAT6 kablosuydu yanlış hatırlamıyorsam.
İnternet tamamen şans işi ben Turknet’ten memnunum ama sorun yaşayan da var; siz Süperonline’dan memnunsunuz ama arkadaşım Süperonline kullandığı halde sizin aksinize sorunlardan dolayı oyundan zevk alamıyor. Yani bunun servis sağlayıcısıyla pek alakası yok, Türkiye’de internetin kendisi sıkıntılı zaten. Taahhüt olmadığı için deneyebilirsiniz, bir ay deneyin baktınız sıkıntı var başka bir ISS’ye geçersiniz. Ben şahsen öneririm.
 
Telefon ile çalışan bir müşteri hizmeti yok. Kesilme durumu bölgendeki alt yapı ile ilgili. Müşteri hizmetleri 24 saat içinde cevap veriyor ve online işlemler hizmetinden talep oluşturuluyor. Alt yapı Türk Telekom'unsa onlara iletiliyor.
 
Girdiğin site adı üstünde “şikayet var”. Oraya bakarsan her türlü sorun vardır TürkNet’te. 😁 Oradaki kullanıcı sorunlu diye firma komple sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Bende kaç aydır kullanıyorum ve gram sorun yaşamadım. Bu daha çok senin alt yapın ile ilgili. Alt yapı iyi olduktan sonra kötü firmaya geçsen bile alt yapın desteklediği kadarını kullanabilirsin.
 
Ben 4 yıldır Türk Telekom VDSL alt yapsından TürkNet kullanıyorum hiçbir şikayetim yok. Şimdi Türk Telekom FTTH altyapı geldi yine TurkNet bağlattım. Tek çaren bağlatıp denemen iyi de olabilir kötüde altyapın kaliteliyse sıkıntı yaşamazsın. Müşteri hizmetlerine sistemleri üzerinden destek kaydı açıyorsun derdini yazıyorsun onlar sana dönüş yapıyor. Birebir arayıp direk muhatap bulman zor. Müşteri hizmelerinden kısmışlar onun yerine diğer alanlara yatırmışlar paralarını :D

Beğenmezsen 30 gün içinde paranı iade ediyorlar dene beğenmezsen kapattır paranı geri al.
 
Son düzenleme:
Altyapın varsa iyidir. Yoksa kötüdür. Bu her internet için geçerli mesela benim olduğum yerde Kablonet'in alt yapısı var hiç kopma yok. Ve gayet memnunum.
 
Bulunduğum lokasyon çöp.
17:00 - 01:00 arası aktif kullanıcıyım. Sadece YouTube'da 360P takılabiliyorsunuz.

Oranın kendi forumu var. Girin oraya, satürasyon başlığına bir girin tüm sayfalar sorun yaşayan kişilere ait.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı