TurkNet nasıldır?

Wolf01

Decapat
Yer
On the island of Lian Yu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Halkla ilişkiler, Yazılımcı
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Belki böyle bir sürü konu açılmıştır ancak genede sizlere danışmak istedim. Şu anda Turkcell super Online kullanıyorum ancak verdiğim paranın hakkını alamıyorum maalesef.(80TL ödüyorum) şimdi gelelim asıl soruya, TurkNet nasıldır? Genel olarak iyi diyorlar biraz araştırdığım da öyle olduğunu gördüm ancak gene tereddütlerim yok değil. Ben kendi sitelerinden altyapı sorgulaması yapmıştım. Maksimum 50Mbps verebiliyorlar bulunduğum bölgeye. 50Mbps benim için yeterli zaten ancak 50Mbps'nin hepsini alır mıyım ya da sonradan düşüş falan yaşanır mı vs? Şimdiden mesaj yazan herkese teşekkürler.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Belki böyle bir sürü konu açılmıştır ancak genede sizlere danışmak istedim. Şu anda Turkcell super Online kullanıyorum ancak verdiğim paranın hakkını alamıyorum maalesef.(80TL ödüyorum) şimdi gelelim asıl soruya, TurkNet nasıldır? Genel olarak iyi diyorlar biraz araştırdığım da öyle olduğunu gördüm ancak gene tereddütlerim yok değil. Ben kendi sitelerinden altyapı sorgulaması yapmıştım. Maksimum 50Mbps verebiliyorlar bulunduğum bölgeye. 50Mbps benim için yeterli zaten ancak 50Mbps'nin hepsini alır mıyım ya da sonradan düşüş falan yaşanır mı vs? Şimdiden mesaj yazan herkese teşekkürler.

Kendim deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki "bana" göre türkiyedeki en iyi iki firma Türk Net ile Kablo Net'dir türk nette bir aralar şikayetler vs. çıkmıştı ben şuanda kablonet kullanıyorum ve verdikleri taahhütten (100mbps) en fazla 95 falan oluyor kabloluda akşam 7 ile 12 arasında ise 30-25 civarı oluyor dowland uploadda en az 5

Onun dışında konuda belirttiğiniz üzere 50mbps destekliyorsa 20 üstü falan alırsınız açıkcası benim eski altyapım adsl di ve 16mbps destekliyordu ona ramen 10 falan alıyordum siz gayet iyi değerler alırsınız diye düşünüyorum.

95 liraya Türksat Kablonet KabloTV Gold Paket+100 mbps hız var. Son derece stabil bende geçen hafta bağlattım hayatımda kullandığım en iyi internet paketi. 100 mbps'den 1 gram düşmüyor.

İğrenç bir internet sağlayıcısıdır. Müşteriyle alakası olmayan bir internet sağlayıcısıdır. Bir sorun olur 1 hafta çözemezsin, iletişim numaraları yok sadece saçma sapan bir uygulamaları var oradan mail tarzı bir şey atarak haberleşiyorsun ve orayı kullanıp da sorun çözebilen görmedim henüz. Ben 1 seneye yakın kullandım Superonline'a geçtim daha sonrasında. Daha önce geçmememin sebebi Superonline 16mbps veriyordu ve yeterli gelmiyordu. Bu sene 50mbps verebileceklerini söylediler 140₺ olmasına rağmen geçtim. Türknet de 85₺ ödüyordum ama sürekli kopuyordu bağlantım. 10 üzerinden bir kalite vermem gerekirse Türknet 2 puan alır, Superonline'ı 5 aydır kullanıyorum ona da 9 veririm şimdilik.

Kablonet kullanıyorum 100/10 vaadediyor 98/9 alıyorum 4 yıldır sadece iki kere eve çağırmam gerekti aynı gün içerisinde geldiler TurkNet pişmanlıktır.

Yayıncı değilsen eğer Türk Telekom ve TTNET gibi yerlerden pek farkı yok. Zaten yanlış bilmiyorsam Türk Telekom hattı üzerinden hizmet veriyorlar kendilerine özel bir şeyleri mevcut değil. Hatam varsa düzeltin.

Yayıncı değilim ancak biraz fazla video izliyorum. Benim için en önemli konu aldığım internet paketinin tamamını verebilmesi, çok fazla kopma olmaması. Önceden Super Online böyle değildi çok iyiydi ancak şu son dönemlerde biraz daha fazla kopmaya başladı. Geçen gün çalışma için internetleri kestiler ne mesaj attılar ne bir şey aradım öyle öğrendim.

Bana göre iletişimleri dışında her şeyleri gayet iyi. Söyledikleri hızı veriyorlar.
Geçtiğim ilk hafta lanet okumuştum ancak ondan sonra hiçbir sıkıntım olmadı.

75Mbps paket kullanıyorum, aldığım 74-72 arası değişiyor, Upload 8 veriyorlar, 7-7,5 arası alıyorum.

Her sağlayıcının bölgeden bölgeye hizmetinin değiştiğini de belirtmekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı