TurkNet nasıldır?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Belki böyle bir sürü konu açılmıştır ancak genede sizlere danışmak istedim. Şu anda Turkcell super Online kullanıyorum ancak verdiğim paranın hakkını alamıyorum maalesef.(80TL ödüyorum) şimdi gelelim asıl soruya, TurkNet nasıldır? Genel olarak iyi diyorlar biraz araştırdığım da öyle olduğunu gördüm ancak gene tereddütlerim yok değil. Ben kendi sitelerinden altyapı sorgulaması yapmıştım. Maksimum 50Mbps verebiliyorlar bulunduğum bölgeye. 50Mbps benim için yeterli zaten ancak 50Mbps'nin hepsini alır mıyım ya da sonradan düşüş falan yaşanır mı vs? Şimdide

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Belki böyle bir sürü konu açılmıştır ancak genede sizlere danışmak istedim. Şu anda Turkcell super Online kullanıyorum ancak verdiğim paranın hakkını alamıyorum maalesef.(80TL ödüyorum) şimdi gelelim asıl soruya, TurkNet nasıldır? Genel olarak iyi diyorlar biraz araştırdığım da öyle olduğunu gördüm ancak gene tereddütlerim yok değil. Ben kendi sitelerinden altyapı sorgulaması yapmıştım. Maksimum 50Mbps verebiliyorlar bulunduğum bölgeye. 50Mbps benim için yeterli zaten ancak 50Mbps'nin hepsini alır mıyım ya da sonradan düşüş falan yaşanır mı vs? Şimdiden mesaj yazan herkese teşekkürler.

Merhaba hocam, Kendim türk.net kullanıyorum şimdiye kadar tek bir sorun dahi yaşamadım modemim 28 gündür açık hep aynı IP'yi alıyorum daha hiç kopmadı eğer geçiş yapacaksan yardım bile edebilirim soracağın bir şey olursa ben çok ama çok memnunum

Gerçeği söylemek gerekirse her gün oluyor.

Anladım teşekkürler.
Merhaba hocam, Kendim türk.net kullanıyorum şimdiye kadar tek bir sorun dahi yaşamadım modemim 28 gündür açık hep aynı IP'yi alıyorum daha hiç kopmadı eğer geçiş yapacaksan yardım bile edebilirim soracağın bir şey olursa ben çok ama çok memnunum

Teşekkürler. Eğer merak ettiğim bir şey olur ise yazarım.

Yayıncıların gazına gelip de sakın 3, 5 kuruş daha ucuz diye abone olma. Gerçekten çoooook kötüler.

Sadece yayıncılar olsa keşke. Sorduğum herkes TurkNet'i öneriyor. Sorun yaşıyanlar da var ama memnun kalan çok kişi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı