TurkNet nasıldır?

yaklaşık 1.5-2 yıldır kullanıyorum TurkNet'i. Öncesinde TTNET kullanıyordum ve internet hızım 16Mbps idi. AKN falan derken alabildiğim hız Max 8Mbps idi. TTNET ile iletişime geçmeme rağmen altyapımın desteklemediği için hız alamadığımı söylediler bana hep. Sonrasında TurkNet'i denemek istedim ve taahhüdü de olmadığı için cazip geldi. En kötü beğenmezsem iptal ederim dedim. TTNET'in altyapı yetersiz dediği yerde şu an TurkNet ile 32Mbps hız alıyorum. Oyunlardaki ping sorunum ortadan kalktı.

TurkNet'in kötü olarak nitelendirebileceğim özelliği ise bir canlı desteği, telefonla iletişim kurabileceğin bir muhattabın olmamasıdır. Uygulama üzerinden sadce destek bileti oluşturup bekliyorsunuz. O destek biletlerine dönüş yapıyorlar ama kısa sürede.​
 
Kötü stabil değil baş ağrıtır muhattabın yok akşam vakti kullanabilene helal olsun geçmiş konulara bak.
 
Ben son zamanda çevremde kullanan insanların görüşlerine göre konuşmam gerekirse şunu söylerim: YAPA dışında ve santrale uzak yerde oturuyorsan alma! Son zamanlarda NetSpeed gerek müşteri hizmetleri gerekse ping konusunda çalışmalar yapmaya başlamış(kullananlardan duyduğum). Fakat ben kullanana kadar abartılıyor diye düşünüyordum. Altyapı var ise net olarak Kablonet öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı