TurkNet nasıldır?

  • Konuyu başlatan SeLK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1B
6 aydır kullanıyorum, sorun olunca hemen ilgilenen yok ama standart olan 1-3 güne kadar çözülüyor ki o kadar uzayan sorun olmadı hiç. En fazla internet yavaşlaması oluyordu %20-30 kadar.
 
Bundan 2 ay önce altyapısı olmayan bir yerde kalıyordum,deneyimi kötüydü ama en önemlisi müşteri hizmetleri yok onun yerine netten sorununu mesaj gibi yolluyorsun.
 
TurkNet altyapım 75Mbps speednet altyapım ise 77 Mbps'e kadar download verebiliyor. Sizce Speed Pro 75 paketi mi daha mantıklıdır yoksa TurkNet'in konuda bahsettiğim paketi mi? Sürekli oyun oynayan biriyim ping değerleri hangisinde daha iyidir?
 
Netspeed maximim 75mbps vermiyor
Verilir. Turknet kullanıyorum, memnunum gibi. Buradaki altyapı sorunları yüzünden sürekli internet gidiyor, destek kaydı açtığımda bölgedeki sorunu ve arızayı belirtiyorlar. En geç 1 saat içinde cevap veriyorlar bana. Yakın zamanda Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum, Turknet'ten memnunum ama verdiği hızlar daha yüksek Netspeed'in. Oraya da bakabilirsiniz.
muydu?
 
Ben LAN bağlantısıyla PC'Ye 100mbps hızda internet alıyorum.Altyapınız varsa harikadır.Cayma bedeli de yok aynı zamanda.Sözleşme yok.
 
2 senedir kullanmaktayım, neredeyse hiç sorun yaşamadım. 75 Mbps paketim. Her saatte aynı hızı alıyorum, akşam prime time'da hız düşme veya ping artışı olmuyor. Pingler gayet iyi VDSL'e göre.

Ankara'da oturuyorum.

Frankfurt'a anlık speedtest:
chrome_HatdwBrCjr.png


vie.valve.net tracert:
PingPlotter_b6GLhuNG3f.png


google.com tracert:
PingPlotter_yJcCYt9x1l.png


Oyun oynayacaksanız Netspeed kesinlikle önermem. Kronik paket kaybı insanı çıldırtıyor. Turknet öncesi hem Netspeed hem Millenicom kullandım. Bu iki firmanın müşteri hizmetleri de çok çok kötüdür bu arada, sadece müşteri hizmetlerimiz var diye orada olan insanlardan oluşur. En fazla arayıp bağırırsınız, sorunlarınız çözülmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı