TurkNet nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taahüt yok fakat bir bakmışsın 75 TL olan faturan 99 TL olmuş. 3 ay ugraşırsın sorun çözmezler. Alt yapın 100 Mbps eder 35 Mbps'yi zor alırsın. Dikkat etmek lazım. Malum ülkede herkes dolandırıcı olmaya başladı.
 
Senelerce TT kullandım. Şuan Turknet kullanıyorum. TT'nin altyapın desteklemiyor dediği hızdan çok daha iyi bir hızı Turknet 1 senedir bana veriyor.
 
TurkNet'ten hizmet almaya başlarsan farklı farklı numaralardan durmadan taciz edileceksin. Yeni kullanıcı verileri sızdırılıyor.
bu doğru. Ayrıca altyapı ile alakalı sorun yaşarsan direkt iptal et, çözemiyorlar. Evvelsi gün 6 saat gidip geldi internet, hiç bilgi vermediler çalışma var diye.

Doğru veya değil bu tarz iddialar ispatlanmadığı sürece marka değerini kötüleme amacı güder. TurkNet'in bu gibi durumlarda yasal haklarını kullanmak istemesi de kaçınılmaz olabilir.
 
1 yıla yakındır kullanıyorum, hiç böyle vir şey yaşamadım.
Sırf bu yüzden TurkNet'den Superonline'ye geçtim. Türknet adına o kadar çok çağrı oluyor ki; arayan kişiler adımı, soyadımı, adresimi biliyor. Türknet'e sorduğumda bizimle alakası yok diyorlar. Ben tavsiye etmiyorum.
 
@ItsAllGoodman bu doğru. Ayrıca altyapı ile alakalı sorun yaşarsan direkt iptal et, çözemiyorlar. Evvelsi gün 6 saat gidip geldi internet, hiç bilgi vermediler çalışma var diye.
Böyle bir numara arıyor. Ama TT kullanan dayımı da aradı. TurkNet büyüdüğü için bunu kullanıyorlar. Veri sattığı falan yok.
 
TurkNet pişmanlıktır kullandım GIBIRNet geçiniz rahatınıza bakınız.
Urknet kesinlikle geçme uzak duracağın firima öncelik olsun dostum neden mi?
Giga müşteriler haricinde bir ulaşabilceğin müşteri hizmetleri yok sen ticket atcaksın onların gonlu ne zaman ararsa ister 2 gün sonra arar ister 2 hafta sonra arar ama sen onlara ulaşamasın sen mesajını ilet onlar seni arar tabii gorurlerse o sıkıntı var sonra.
2019-2020 yıllarında TurkNet cok büyük başarımlar elde etti nperf rekoru Netflix rekoru Steam rekoru gibi ödüler aldı 2021 yılında ise ne nperf ne Netflix ne Steam olsun 1. goremiyoruz cunku TurkNet istediği müşteriye ve paraya ulaştığından dolayı müşteride kaybetse pek üzülmez şimdi kısaca.
Müşteri menmuniyeti 0
Müşteri hizmetleri 0
Ping-peering-upload sorunu mevcut.
2019-2020 yılarında kırdığı rekorları 2021 de başaramadı rekor kıramadı.
Yani eskisine gore geriye adım atıyor.
Kısaca önerebileceğim firima sana.
GIBIRNet olacaktır çunku.
Müşteri menmuniyeti cok iyi cunku 2019'dan beri Türk Telekom altyapısında hizmet verip şikayayetvar sitesinde en az şikayet alan firimadır.
Müşteri hizmetleri cok iyi ve site üzerinden WhatsApp üzerinden Discord üzerinden tel olarak gibi birçok platformdan ulaşabilirsin ve diğer firimalara gore daha avandajlı müşteri hizmetlerine ulaşıma.
Pop noktaları cok sağlam ping sorunu çekmesin cunku Türk Telekom GIBIRNet Comnet peeringlerini kullanarak en kısa sürede bir sunucuya varabilirsiniz paket kaybı olmadan.
Download upload sorunu çekmesin hatta paketiniz üstünde hız almanız için elinizden geleni yapar fakat Türk Telekom yaparsa.
Nperf rekoru kırıyor firima 2021 yılında her Speedtest attığında ve karşılaştır dediğinde nperf site üzerinden ülke ve il olarak 1. olduğunu gorebilirsin download upload ping olarak.
Ve de fiber kulanıcısı isen 100Mbps üstü paketlerden de yararlanabilirsin.
Ve 2019'dan beri en hızlı gelişen firima bilginiz olsun Konya sınırlarında kendi altyapıları bile mevcut.
GIBIRNet üzerinden altyapı testi yapar mısınız ve bizimle paylaşır mısınız BTK kodu saklı olsun.
Not: GIBIRNet müşterilerine bir de Steam oyun ağı da sağlıyor bu sayede Steam'den GIBIRNet müşterisi olarak oyun oynayabilirsiniz ağ bağlantısı ile.
 
Son düzenleme:
TurkNet ilk başlarda güzel gibi geliyor fakat eğer bir arıza çıkarsa yandın 3 ay yapmazlar müştüri hizmetleri zaten berbat.
 
Millenicom firiması önermem saçma sapan fiyat biçiyor müşteri hizmetlerine ulaşırsın fakat bilgisizler bana birçok masrafı yaptırdılar.
Dış saha dolabı yenilendi.
Dış saha dolabı port yenilendi.
İç tesisat yenilendi.
İç tesisat port yenilendi.
Almanya IP'si kaldırıldı Türk IP'si verildi.
Modem yenilendi.
Daire içi kablo değişti.
İnternet paketim yükseltildi.
Peering güclendirildi ve artırıldı.
Modem arayüzünü düzenledim.
Bunları yaptım ve sonuc ortada fiber kullanıcılardan iyi ping alıyorum.
Sadece sorun dış saha dolabındaymış yani kalan her şey boş yere masraftı işimi gorduğu hallde.

TurkNet ilk başlarda güzel gibi geliyor fakat eğer bir arıza çıkarsa yandın 3 ay yapmazlar müştüri hizmetleri zaten berbat.

Bu 1 2 ay iyi davranıyorlar aynen aşırı iyiler yüksek hız filende sunuyorlar 3 aydan sonra salıyorlar umursamıyorlar ticket atıyorum 1 hafta sonra arıyor bende yüzlerine kapatıyorum ulan 1 hafta olmuş internetsiz kalmışım yani cıktım direkt TurkNet'den.
 
Son düzenleme:
TurkNet'in güvenlik açığı var veya bilerek müşteri bilgilerini satıyorlar. Çünkü çoğu TurkNet'li dolandırıcılar tarafından aranıyor, ve dolandırılan çok kişi var. Bu yönden kötü.
 
Doğru veya değil bu tarz iddialar ispatlanmadığı sürece marka değerini kötüleme amacı güder. TurkNet'in bu gibi durumlarda yasal haklarını kullanmak istemesi de kaçınılmaz olabilir.
Kanıtlayabilirim. Kanıtlayamasam bunu yazar mıyım? Marka değerini kötülemek istesem evimde TurkNet kullanır mıyım?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı