Arkadaşım kullanıyor akşam 20.00'den gece 00.00'a kadar net hızı dalgalı oluyor. Gece yarısından sonra düzeliyor. Sadece kendi kullanıyor interneti.Öyle bir şey yok kanka.
Kastamonu bölgesi, bu arada bende hız dalgalanma sorunu yok.Oturduğunuz yeri paylaşırsanız daha yararlı olabilir.
Siz sanırım gececi değilsiniz, ben gececi olduğum için bu ayda bir bakım yapmaları sinirimi bozuyor.Dördüncü aya gireceğim şu ana kadar hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Ne ping ne de hız düşmesi. 74 Mbps'ye kadar paketim var ve 74 Mbps download alıyorum.
Oyunları pek bilmiyorum, ama sanırım TT bir tık daha iyi ping konusunda.
Ama TT kullanırken korsan sitelerde film izlerken filmler orta derecede donuyordu, ama sanırım TurkNet bu tür sitelere TT gibi hız yavaşlatması uygulamıyor olacak ki TT'den daha iyi performans veriyor korsan film sitelerinde.
Dördüncü aya gireceğim şu ana kadar hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Ne ping ne de hız düşmesi. 74 Mbps'ye kadar paketim var ve 74 Mbps download alıyorum.
Hayır tam aksine gececiyim. Online oyun oynuyorum sürekli ve daha kopma yaşamadım, umarım yaşamayız.Siz sanırım gececi değilsiniz, ben gececi olduğum için bu ayda bir bakım yapmaları sinirimi bozuyor.![]()
7,5 Mbps upload hızı alıyorum.Upload ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.