TurkNet nasıldır?

139 TL'ye 100 Mbps'ye kadar diyor nasıldır oyunlar için sıkıntı çıkarır mı ve müşteri desteği nasıldır?
Altyapınız iyi ise rakipsizdir. Müşteri hizmetleri eskiden çok yetersiz geliyordu ama 2 gün önce bir problem yaşadım ve dijital kanaldan yazdım. Çok kısa süre sonra Türknet tarafından arandım ve sorunumu çözdüler. Bilgi de alabilirsiniz çok rahat. 3 yıldır kullanıyorum bir sorunum yok.

2 aydır kullanıyorum. Hızında stabilitesinde sorun yok, ama ayda bir gece saat 1'de internetim kesiliyor. (DSL değil, modem IP almıyor) Sabah 6'da anca geliyor.

TT kullanırken bu kadar sık sık kesilmiyordu. Kesilme sebebi ise ayda bir bakım yapmaları, sürekli bakım mı yapılır Allah aşkına.

2 aydır kullanıyorum. Hızında stabilitesinde sorun yok, ama ayda bir gece saat 1'de internetim kesiliyor. (DSL değil, modem IP almıyor) sabah 6'da anca geliyor.

TT kullanırken bu kadar sık sık kesilmiyordu. Kesilme sebebi ise ayda bir bakım yapmaları, sürekli bakım mı yapılır Allah aşkına.

Altyapınız iyi ise rakipsizdir. Müşteri hizmetleri eskiden çok yetersiz geliyordu ama 2 gün önce bir problem yaşadım ve dijital kanaldan yazdım. Çok kısa süre sonra TurkNet tarafından arandım ve sorunumu çözdüler. Bilgi de alabilirsiniz çok rahat. 3 yıldır kullanıyorum bir sorunum yok.

Peki oyunlarda nasıl. Bende şimdi ping vb yok ama oyunda adamın verdiği darbe dowload ediyor işliyopr benim verdiğim darbe gecikiyor bu sebepten adama hasar vermiş olamıyorum ve oyunu kaybediyorum sadece bu sebepten değiştirmeyi düşünüyorum.

2 aydır kullanıyorum. Hızında stabilitesinde sorun yok, ama ayda bir gece saat 1'de internetim kesiliyor. (DSL değil, modem IP almıyor) Sabah 6'da anca geliyor.

Oturduğunuz yeri paylaşırsanız daha yararlı olabilir.

Peki oyunlarda nasıl. Bende şimdi ping vb yok ama oyunda adamın verdiği darbe download ediyor işliyor benim verdiğim darbe gecikiyor bu sebepten adama hasar vermiş olmuyorum ve oyunu kaybediyorum sadece bu sebepten değiştirmeyi düşünüyorum.
Oyunları pek bilmiyorum, ama sanırım TT bir tık daha iyi ping konusunda.

Ama TT kullanırken korsan sitelerde film izlerken filmler orta derecede donuyordu, ama sanırım TurkNet bu tür sitelere TT gibi hız yavaşlatması uygulamıyor olacak ki TT'den daha iyi performans veriyor korsan film sitelerinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı