TurkNet nasıldır?

Türkiye'nin en iyi internet sağlayıcısı.
Hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

Şu anki mevcut tarifem Türk Telekom 25MB internetin taahhüdü 3 gün içinde bitiyor. Başka bir firmaya geçmek istiyorum şu an aklımda TurkNet var ama emin değilim önerileriniz nedir?
Dostum iyice araştır derim. Çünkü hepsinde hemen hemen TT ile aynı hızı alacaksın. Boşuna fazla para verme.

Hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

Dostum iyice araştır derim. Çünkü hepsinde hemen hemen TT ile aynı hızı alacaksın. Boşuna fazla para verme.

Araştırdım baktım hocam fiyat farkı çok fazla Türk Telekom 26 MB paketi 400 TL'den biraz daha fazla bir para istiyor hem de indirimli hali sonrasında artacak ama diğer firmalar 400 TL'ye çok daha yüksek hızlar vadediyor.

Geçmişte neden değişmiştiniz hocam bir de şu anki kullandığınız firma hangisi.

Fiyatlarını 139TL'den 239 TL'ye yükselttiler ve Millenicom'a geçmiştim. 6 ay Millenicom kullandım ve bu sürede 2 kere zam yaparak 390 TL gibi bir fiyata çıkardılar. Bu yüzden Netspeed bu senaryoda daha cazip geldi fiyat açısından ve 6 ay sabit fiyat garantisinden dolayı. Kalite açısından bir sıkıntım olmadı yani Netspeed de.

Fiyatlarını 139TL'den 239 TL'ye yükselttiler ve Millenicom'a geçmiştim. 6 ay Millenicom kullandım ve bu sürede 2 kere zam yaparak 390 TL gibi bir fiyata çıkardılar. Bu yüzden Netspeed bu senaryoda daha cazip geldi fiyat açısından ve 6 ay sabit fiyat garantisinden dolayı. Kalite açısından bir sıkıntım olmadı yani Netspeed de.

TurkNet hakkında zırt pırt fiyata zam yaptıklarını okuyup duydum hocam speednetin var mı böyle bir alışkanlığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı