TurkNet Nasıldır?

Timur44

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. TurkNet ile ilgili daha önce birçok konu açılmış ama net bir cevap vermek yerine sürekli konu başka yerlere çekilmiş, örneklerle falan karışık hale gelmiş. Ben kısa, net cevaplar rica ediyorum:
TurkNet iyi mi? Kullananlar memnun mu? Türk Telekom'dan TurkNet'e geçilir mi?
TurkNet'in Gigafiber altyapısı bulunduğum yerde var, o konuda sıkıntı olmadığını da belirteyim.

Son düzenleme:
TurkNet kullanıyorum, aslında altyapılar da önemli internet sağlayıcısından öte ama cevabına gelirsek ben memnunum oyunlar da ping değerim ya da indirme değerim olsun hep sabit oluyor o stabiliteyi sana sağlıyor yani gel gelelim Türk Telekom'a zaten iyi bir internet sağlayıcısı değil bana göre. TurkNet'in tek sıkıntısı müşteri hizmetlerine bazen ulaşamıyorsun geçen hafta bizim burada altyapı çalışması vardı 2 gün interneti kullanamadım dediğim gibi altyapına güveniyorsan gözün kapalı geçebilirsin.

Tüm sorularına olumlu yanıt verebilirim, kullanıyorum, memnunum. Türk Telekom'un ücret tarifesiyle ilgili uzun süredir TürkNet kullandığım için bilgim yok. Sadece önerebileceğim maddi durumun el verirse yıllık total ücreti ödeyip, olabilecek ara zamlardan etkilenmemen daha sağlıklı olur. Geçmemen için çok bir sebep yok diyebilirim.

Ben sizin yerinizde olsam bir dakika düşünmezdim, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor diye bir şey yok, online işlemlerden arıza kaydı oluşturuyorsunuz ve sorunu hallediyorlar. Bir arkadaş davetiyle girmenizi tavsiye ederim 1'er ay ücretsiz kullanım süresi kazanırsınız. Ayrıca yıllık ödeme yaparsanız bazı bankalara taksitte yapıyor bu şekilde fiyat dalgalanmalarından etkilenmezsiniz. Gigafiber altyapı olması güzel hiç düşünmeyin derim.

Hiç memnun değildim kullandığım zaman (zaten kullanamadımda) evime internet çekmeye gelmediler üstüne çekmiş gösterdiler ve fatura yolladılar müşteri hizmetlerine ulaşamakta sıkıntı çektim. Her seferinde borcunuzu sildik deyip 3 ay aynı problem devam etti sonrasında. Artık çekmeyecekseniz evdeki internet iptal edelim dedim. Tabii ki anlıyoruz deyip bütün faturalarımı sildiler lakin 7 TL mi ne (fiyatan tam emin değilim lakin çok küçük bir ücretti.) Ödemem lazımmış faturaları zamanında ödemediğim için onun için beni Avukata vermişler. Avukata avukat konuşmaktan bir haber tehdit ederek iş yaptırıyor. Seni mahkmeye vereceğim dedi verirsen ver dedim.

Ben sizin yerinizde olsam bir dakika düşünmezdim, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor diye bir şey yok, Online işlemlerden arıza kaydı oluşturuyorsunuz ve sorunu hallediyorlar. Bir arkadaş davetiyle girmenizi tavsiye ederim 1'er ay ücretsiz kullanım süresi kazanırsınız. Ayrıca yıllık ödeme yaparsanız bazı bankalara taksitte yapıyor bu şekilde fiyat dalgalanmalarından etkilenmezsiniz. GigaFiber altyapı olması güzel hiç düşünmeyin derim.

Objektif yaklaşmak istedim durumlar değişebilir sonuçta tek muzdarip olan ben değilim bu sıkıntıdan arkadaş internet değiştiriyor iyi yanlar varken kötü yanlarını da söylemek lazım bazen arıza kaydı etkili olmuyor denediğim çok zamanlar oldu.

Herkes ücretten bahsetmiş ama en son şu malum sızıntı haberi ne olacak?

Ben bu haberden dolayı çekiniyorum açıkcası TurkNet'ten. Ne oldu bir gelişme var mı bu konuda? Bir ara buraya geçmeyi düşünüyordum lakin bu olaydan dolayı tereddüt ettim.

Herkes ücretten bahsetmiş ama en son şu malum sızıntı haberi ne olacak?

Ben bu haberden dolayı çekiniyorum açıkçası TurkNet'ten. Ne oldu bir gelişme var mı bu konuda? Bir ara buraya geçmeyi düşünüyordum lakin bu olaydan dolayı tereddüt ettim.

2020 yılında TurkNet'e ilk abone olduğum zamandan 1-2 hafta sonra Digitürk satmak isteyenler ve internet sarmak isteyen 0850'li numaralar musallat olmuştu. Şu an 6 aylık tekrar abonesiyim. Fakat TurkNet tarafında en az 5 yıldır veri sızıntısı sorunu var.

Merhaba herkese. TurkNet ile ilgili daha önce birçok konu açılmış ama net bir cevap vermek yerine sürekli konu başka yerlere çekilmiş, örneklerle falan karışık hale gelmiş. Ben kısa, net cevaplar rica ediyorum:
TurkNet iyi mi? Kullananlar memnun mu? Türk Telekom'dan TurkNet'e geçilir mi?
TurkNet'in GigaFiber altyapısı bulunduğum yerde var, o konuda sıkıntı olmadığını da belirteyim.

GigaFiber varsa geçmemenız hata tüknet candır geçilmez olur mu TTNET kullanılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı