O zaman sormanızda yarar var. Gigafiber yoksa NetSpeed gibi firmalara bakabilirsiniz. Müşteri hizmetleri de çok saygılı insanlardan oluşuyor. Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar.Türk Telekom'un kendisi verdi.
Türk Telekom'un kendisi verdi.
Başka hangi ISS önerebilirsiniz?
Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom sokağımdaki altyapıyı ADSL'den HiperNet'e yükseltti. Şu an TurkNet'in sitesine girdiğimde 68 Mbps kotasız interneti aylık 100 TL ile veriyor. Türk Telekom ise aylık 260 TL istiyor. Sizce TurkNet'e geçersem pişman olur muyum, siz kullanıyorsanız önerir misiniz, hiç başınıza aksi durumlar denk geldi mi?
Evet.Şu an turk telekom kullanmaya devam ediyormusunuz?
Başvuracağınız firmaya hattınızı kapattırmadan başvurmanızı öneririm. Ben turknet ve millenicom arasında kalıp whatsapp destek hattı vb. olduğu için millenicom'u tercih etmiştim.
Güzel olur. Çok teşekkürler.Başvuracağınız firmaya hattınızı kapattırmadan başvurmanızı öneririm. Ben turknet ve millenicom arasında kalıp whatsapp destek hattı vb. olduğu için millenicom'u tercih etmiştim.
+ Eğer isterseniz birazcık bu başvurma işleminden bahsedebilirim.
Turk Telekom 24MBPS 100-110 bandında birşey ödüyordum. Taahhütümün bitmesine yaklaşık 1,5 hafta kaldığında biraz arayış içine girdim. Turknet(99tl) ve Millenicom'da(105tl) sorgulama yaptığımda 80mbps alabileceğimi gösteriyordu. Millenicom'u tercih etme sebebim en başta whatsapp destek hattı olması ve çevremde kullanan birisinin olmasıydı. Millenicom başka operatörden geçişte taahhütlü pakete geçerseniz 200, taahhütsüz pakete geçerseniz 150tl'yi faturanıza yansıtarak ödüyor. Turknet de başka oparatörden geçişte 120tl'yi her ay faturanızdan 20tl keserek yansıtıyor. Millenicom'u arayıp geçiş yapmak istediğimi söyledim. İnternet hizmet numaranızı isteyip kaydınızı oluşturuyor ve kısa süre içerisinde mailinize belgeleri gönderiyor. Belgeleri(daha hızlı olması için) pdf ile imzalayıp whatsapp hattı üzerinden gönderiyorsunuz ve onaylanıyor, 1 hafta içerisinde de çıktı alıp tekrardan doldurup kargo ile gönderiyorsunuz. İnternetiniz yaklaşık olarak 1 hafta içerisinde hiç kesinti yaşanmadan geçişi sağlanıyor ve modeminizin kurulumu yapılıyor.Güzel olur. Çok teşekkürler.
Merhabalar, böyle düşünmenize üzüldüm. Ben ve arkadaşlarım tüm medya kanallarında siz değerli müşterilere yardımcı olabilmek adına bulunuyoruz.Asla tavsiye etmem müşteri temsilcileri aşırı ilgisiz ve internettede kopukluklar yaşıyordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.