TurkNet ping değerleri nasıl?

Gksuu

Centipat
Katılım
9 Ekim 2021
Mesajlar
381
Çözümler
2
Yer
Dunkirk
TurkNet'e başvurdum yarın geleceklerini söylediler, fiber 100 Mbps download, 8 Mbps upload veriyorlar Tekirdağ'da oturuyorum ama aklımda bir soru var. Bazı kişiler ping sorunu var demişler. TurkNet kullanan varsa ping değerlerini söyleyebilirler mi? Ve genel olarak yorumlarınızı bekliyorum. (önceden Vodafone'un 24 Mbps paketinde Valorant'ta 7-10 ms alıyordum, R6'da 40-55 arası ping değerlerini karşılaştırmak için yazdım.)
 
Son düzenleme:
Download Upload hızı iyide arada bir ping giriyor deli oluyorum csgo oynuyoruz arkadaşla herhalde beni izliyorlar tam adam çıkarken ping giriyor. 😄
 
TurkNet'e başvurdum yarın geleceklerini söylediler, fiber 100 Mbps download, 8 Mbps upload veriyorlar Tekirdağ'da oturuyorum ama aklımda bir soru var. Bazı kişiler ping sorunu var demişler. TurkNet kullanan varsa ping değerlerini söyleyebilirler mi? Ve genel olarak yorumlarınız bekliyorum. (önceden Vodafone'un 24 Mbps paketinde Valorant'ta 7-10 ms alıyordum, R6'da 40-55 arası ping değerlerini karşılaştırmak için yazdım.)
Evet,bende kullanıyorum sadece sorunu ping vermesi oluyor oyunlarda isteksizce geliyor sorun yaratıyor .
 
Belirli saatler de ping giriyor ve belirli saatler de kısa süreli internet kesilebiliyor. Bulunduğum konumda normal şartlarda kablolu bağlantıda PUBG de 70-78ms alırken ping girdiği saatlerde ise bu değerler 130 ms kadar çıkabiliyor her zaman olmamak la beraber bu durum maalesef var. İndirme ve yükleme hızlarında bir sıkıntı yok gayet tatmin edici değerler. Paket olarak 100mps kullanıyorum. 1. yılımı doldurdum ve memnunum.
 

Geri
Yukarı