TurkNet vs Kablonet

• Konuyu başlatan Madox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2.582
Biri onu kötüler diğeri bunu kötüler sen onları takma kafana. Yepyeni bir altyapın olmuş kesinlikle denemeye değer. Sorun yaşıyacağınızı zannetmiyorum.

Biz onubunu kotulemiyoruz bilmeden konusmayın.
Biri onu kötüler diğeri bunu kötüler sen onları takma kafana. Yepyeni bir altyapın olmuş kesinlikle denemeye değer. Sorun yaşıyacağınızı zannetmiyorum.

Burada herkes fikrini beyan ediyor.

Kablonet'in MH hizmetleri Türknet'inkinden çok çok daha iyidir tartışmaya kapalıdır bu. Bence beklemeyin hemen geçin derim. Televizyon kanalları da gayet güzel. Sadece tek bir eksik yönü var o da modemlerinin çekim gücü. Bu yüzden eğer Kablonet'e geçecekseniz bir router almanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar herkese cevapları için teşekkür ederim, ama başka arkadaşlarımız da konuyu okuyup fikir alacaklardır o yüzden lütfen konuyu saptırmayalım.

Kablonet'in mh hizmetleri türknet'inkinden çok çok daha iyidir tartışmaya kapalıdır bu. Bence beklemeyin hemen geçin derim. Televizyon kanalları da gayet güzel. Sadece tek bir eksik yönü var o da modemlerinin çekim gücü. Bu yüzden eğer Kablonet'e geçecekseniz bir router almanızı tavsiye ederim.

Evet orası kesinlikle doğrudur, TurkNet'te karşınızda muhatap bulamıyorsunuz, sorunun,problemin ne olduğunu bile bilmiyorlar. Kablonet'i bilgi almak için aradım çok hızlı bir şekilde ilgilendiler, bilgi verdiler. Altyapısı aktif olduğu vakit TurkNet'i iptal edip hemen geçeceğim.

Arkadaşlar herkese cevapları için teşekkür ederim, ama başka arkadaşlarımız da konuyu okuyup fikir alacaklardır o yüzden lütfen konuyu saptırmayalım.

Evet orası kesinlikle doğrudur, TurkNet'te karşınızda muhatap bulamıyorsunuz, sorunun, problemin ne olduğunu bile bilmiyorlar. Kablonet'i bilgi almak için aradım çok hızlı bir şekilde ilgilendiler, bilgi verdiler. Altyapısı aktif olduğu vakit TurkNet'i iptal edip hemen geçeceğim.

İsterseniz şöyle yapın yeni altyapıda Kablonet yaptırmış birinden test için rica edin test edin beğenirseniz alın bende amcamda test etmiştim sonuç olarak sözleşme imzalayacaksınız. Ben 1 Ocak 17.30'da online başvuru yaptım 2 Ocak 16.00'da bağlamaya geldiler.

İsterseniz şöyle yapın yeni altyapıda Kablonet yaptırmış birinden test için rica edin test edin beğenirseniz alın bende amcamda test etmiştim sonuç olarak sözleşme imzalayacaksınız. Ben 1 Ocak 17.30'da Online başvuru yaptım 2 Ocak 16.00'da bağlamaya geldiler.

Kablonet'in mh hizmetleri türknet'inkinden çok çok daha iyidir tartışmaya kapalıdır bu. Bence beklemeyin hemen geçin derim. Televizyon kanalları da gayet güzel. Sadece tek bir eksik yönü var o da modemlerinin çekim gücü. Bu yüzden eğer Kablonet'e geçecekseniz bir router almanızı tavsiye ederim.

Tekrar merhaba, dün sabah Türksat yetkilileri binamıza kutu yerleştirdi, bağlantı direkt uydu kablosu üzerinden yapılıyormuş acelem olduğu için pek soru soramadım yetkililere. Bu sistem hakkında bilgi verebilir misiniz? DOCSIS 3.0 sisteminden falan bahsettiler, ben evime bağlantıyı nasıl yapabilirim? Binada merkezi uydu sistemi kullanılıyor.

Modemlerinin Wi-Fi bağlantısı kötü ama vadettikleri hızları veriyorlar yalan yok. 19- 24 arasında tam belirttikleri saatler de gidip tam da söyledikleri saatler de geri geliyor. Kısaca kablosuz bağlantı sorunsuz sıkıntısız ve vaadettiklerini verselerde Wi-Fi için aynısını söyleyemeyeceğim.

Harici router alınabiliyormuymuş biz sorduğumuz da sadece bizim modemlerimiz uyumlu diyorlardı.

Tekrar merhaba, dün sabah Türksat yetkilileri binamıza kutu yerleştirdi, bağlantı direkt uydu kablosu üzerinden yapılıyormuş acelem olduğu için pek soru soramadım yetkililere. Bu sistem hakkında bilgi verebilir misiniz? DOCSIS 3.0 sisteminden falan bahsettiler, ben evime bağlantıyı nasıl yapabilirim? Binada merkezi uydu sistemi kullanılıyor.

Aynı DSL kablosu gibi eve uydu kablosu çekiyorlar kutudan iki tane çekiyorlar bir TV için bir de internet.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı