Biri onu kötüler diğeri bunu kötüler sen onları takma kafana. Yepyeni bir altyapın olmuş kesinlikle denemeye değer. Sorun yaşıyacağınızı zannetmiyorum.
Biri onu kötüler diğeri bunu kötüler sen onları takma kafana. Yepyeni bir altyapın olmuş kesinlikle denemeye değer. Sorun yaşıyacağınızı zannetmiyorum.
Kablonet'in mh hizmetleri türknet'inkinden çok çok daha iyidir tartışmaya kapalıdır bu. Bence beklemeyin hemen geçin derim. Televizyon kanalları da gayet güzel. Sadece tek bir eksik yönü var o da modemlerinin çekim gücü. Bu yüzden eğer Kablonet'e geçecekseniz bir router almanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar herkese cevapları için teşekkür ederim, ama başka arkadaşlarımız da konuyu okuyup fikir alacaklardır o yüzden lütfen konuyu saptırmayalım.
Evet orası kesinlikle doğrudur, TurkNet'te karşınızda muhatap bulamıyorsunuz, sorunun, problemin ne olduğunu bile bilmiyorlar. Kablonet'i bilgi almak için aradım çok hızlı bir şekilde ilgilendiler, bilgi verdiler. Altyapısı aktif olduğu vakit TurkNet'i iptal edip hemen geçeceğim.
İsterseniz şöyle yapın yeni altyapıda Kablonet yaptırmış birinden test için rica edin test edin beğenirseniz alın bende amcamda test etmiştim sonuç olarak sözleşme imzalayacaksınız. Ben 1 Ocak 17.30'da Online başvuru yaptım 2 Ocak 16.00'da bağlamaya geldiler.
Kablonet'in mh hizmetleri türknet'inkinden çok çok daha iyidir tartışmaya kapalıdır bu. Bence beklemeyin hemen geçin derim. Televizyon kanalları da gayet güzel. Sadece tek bir eksik yönü var o da modemlerinin çekim gücü. Bu yüzden eğer Kablonet'e geçecekseniz bir router almanızı tavsiye ederim.
Tekrar merhaba, dün sabah Türksat yetkilileri binamıza kutu yerleştirdi, bağlantı direkt uydu kablosu üzerinden yapılıyormuş acelem olduğu için pek soru soramadım yetkililere. Bu sistem hakkında bilgi verebilir misiniz? DOCSIS 3.0 sisteminden falan bahsettiler, ben evime bağlantıyı nasıl yapabilirim? Binada merkezi uydu sistemi kullanılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.