TurkNet vs Kablonet

lasteu17

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yakında tahattutüm bitiyor. Ben de internet değiştireceğim bu iki firma arasında kaldım. Normalde TurkNet düşünüyordum lakin Kablonet'te tahattüt yaptığı için zam yapamayacak fakat TurkNet yapacak büyük ihtimalle bütçe maksimum 500 TL olduğu için kısıtlıyım biraz da Kablonet ilk 3 ay 419 modem ile birlikte son 9 ay ise 519 TL istiyor bir de modem verecek. Kablonet'in ping değerleri nasıldır? Sorun çıkartır mı? Altyapım VDSL, santrale mesafe 45 metre.

İki İSS'nin verebileceği maksimum hız nedir? Testini yaptınız mı?

Merhaba, 100Mbps destekliyor.

VDSL.

Kablonet bence çok piyango işi. 14-15 yıldır Kablonet var evde. Hat eski, santrale 200-250 m mesafedeyim. Son 3 yıldan öncesinde pingim 10u geçmiyordu. Son 3 yıldır 30-50 arası gidip geliyor. Teknik destek olarak da bir eksikliğini hissetmedim. Aradığımda geldiler ilgilendiler. Ama burada çok sıkıntı çektiğini söyleyenler de gördüm.

Kablonet bence çok piyango işi. 14-15 yıldır Kablonet var evde. Hat eski, santrale 200-250 m mesafedeyim. Son 3 yıldan öncesinde pingim 10u geçmiyordu. Son 3 yıldır 30-50 arası gidip geliyor. Teknik destek olarak da bir eksikliğini hissetmedim. Aradığımda geldiler ilgilendiler. Ama burada çok sıkıntı çektiğini söyleyenler de gördüm.
valla bilemedim ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı