Beni bulunduğum bölgede internet hızı 16MBPS bu paketlerden faydalanabilir miyim?
İlk önce atacağım linkten altyapını sorgula maksimum ne kadar hız alabiliyorsun.
Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın
Beni bulunduğum bölgede internet hızı 16MBPS bu paketlerden faydalanabilir miyim?
İlk önce atacağım linkten altyapını sorgula maksimum ne kadar hız alabiliyorsun.
Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın
Eki Görüntüle 349964Hızı göstermedi ama ADSL internet diyor sanırım 16MBPS. 8 olacağını sanmıyorum.
Tamamdır bilgiler için teşekkür ederimO zaman 16Mbps alırsın, yani tahminim bu yönde. İstersen Facebook'tan, NetSpeed'e mesaj at oradan da bilgilerini ver onlar baksınlar. Eğer ADSL almak zorunda kalırsan, 16Mbps hız kotasız 56 tl.
https://www.facebook.com/netspeedtr/
Arkadaşlar ben Denizli de Apart da kalıyorum. Ve test de max 14 diyor. Bana önereceğiniz İSS ve paketi nedir ?
Peki netspeed kurulum u yapıyor mu ?
CGNAT olması veya olmaması arasındaki fark nedir? Şuan netspeed kullanıyorum. CGNAT bağlantılı mıdır hattım ? Biraz aydınlatır mısın bizi ?Arkadaşım sakın TürkNet'e geçmek gibi bir saçmalık yapma. Geç Netspeed'e CGNAT'ta olsa adam gibi hizmet al veya bizim gibi Oris Telekom'a geç CGNAT olmamasının keyfini yaşa.
Eki Görüntüle 350004
Peki netspeed kurulum u yapıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.