Turknet vs Netspeed

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi sizce hangi sağlayıcı daha başarılı?
Aktif olarak Türk Telekom kullanıyorum sözleşmemin bitmesine 1 ay kaldı yeni sağlayıcı arayışındayım. Ping ve yükleme hızı önceliğimdir. Başka önerilere bakabilirim.

Not: Bulunduğum bölgede Türk Telekom fiber altyapısı bulunmakta, fakat eve kablo çekilmediği için maksimum VDSL hizmeti alabiliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Netspeed müşterisiyim, altyapında sıkıntı yoksa genel olarak Türkiye'nin en iyisi gözüyle bakıyorum.
Davet kodumu kullanarak 5 lira indirim de alabilirsin her ay.

Türknet müşterisiyim genel olarak iyi ama nedense ping hep 40.Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor ama kurulumdan sonra herhangi bir sorun olmuyor müşteri hizmetlerini en son kurulumda aramıştım.

Fiyat artışı olmadan önce NetSpeed daha ucuzdu. Bende denemek amaçlı TurkNet'e geçtim. Bence tek farkı TurkNet'in daha çok banka ile anlaşması var.

Bir buçuk yıldır Turknet VDSL kullanıyorum. Evimin karşısında da DSL kutusu var. Altyapı kaynaklı (TTnet) arızalar dışında hiç sorun yaşamadım. Sorunsuz 75-80 mbit arası hızlardayım, ping değerim 6ms.
Geçmişte kullandığım Oris telekom belasından sonra ilaç gibi geldi.
Tüm mesele sağlam alt yapıya sahip olunması.

Netspeedden memnunum. Müşteri hizmetleri gerçekten ilgileniyor. Ping konusunda da başlarda yalan yok problem yaşamıştık.Biraz uğraşarak o sorunu da çözdük.Uzun zamandır ping sorunu yaşamadım diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı