Turknet vs Netspeed

2019-07-17 (2).png Artık Düşün Sen Bilirsin Türknetliyim Pişmanım Netspeed Denemedim Ama Söylenene Göre O Daha İyi

netspeed.png

Netspeed çok uygun bence. TurkNet 100 Mbps'ye kadar verdiğini iddia ediyor fakat herkes en fazla 60 Mbps'ye kadar verdiğini söylüyor. Netspeed'de 75 Mbps 79 TL. Biraz araştırdım altyapısı olupta Netspeed'den düşük verim alan yok bir sebep yokken. Birkaç TL fark ile garanti olarak 75 Mbps interneti taahhütsüz almak güzel bir fırsat bence.
TurkNet.png

Kimseden TurkNet'in 100 Mbps verdiğini duymadım.

Geçmiş olsun bro çok kötü gözüküyor.

Eki Görüntüle 418528

Netspeed çok uygun bence. TurkNet 100 Mbps'ye kadar verdiğini iddia ediyor fakat herkes en fazla 60 Mbps'ye kadar verdiğini söylüyor. Netspeed'de 75 Mbps 79 TL. Biraz araştırdım altyapısı olupta Netspeed'den düşük verim alan yok bir sebep yokken. Birkaç TL fark ile garanti olarak 75 Mbps interneti taahhütsüz almak güzel bir fırsat bence.
Eki Görüntüle 418529

Kimseden TurkNet'in 100 Mbps verdiğini duymadım.
Sen yine bana yardımcı olacaksın galiba :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet kullanıyorum gayet memnunum, arıza kaydına gün içinde dönüş oluyor, müşteri hizmetlerine hiç bağlanamıyorsunuz gibi bir algı var, öyle birşey yok arkadaşlar.
Turknet bugün var yarın yok benim için, turktelekom kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın.
Hangisi ucuza kaliteli hizmet veriyorsa onu kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı