Herkesin görüşüne saygılıyım.Ama ben internet alırsam bu 2 internet sağlayıcısı dan birini alacağım.Ondan böyle bir şey yaptım.''İkisi de değil'' diye bir seçenek olmalıydı. Forumlarda çokça şikayet görüyorum her iki internet servis sağlayıcısı ile ilgili.
Benimde taahhütüm bitiyor bende kararsızım. Şuan telekom fiber kullanıyorum. Netspeed'de 50 Mbps fiber 89 TL, telekomda 16 Mbps fiber 89 TL. Fazla hız alacağım diye ping sorunu kopma sorunları falan yaşamak istemiyorum. İki arada bir derede kaldım.
Uygun olan servis sağlayıcısı konumdan konuma değişir, Taahhüt olmayan bir paket seçin ve deneyimleyin beğenmezseniz bir sonra ki ay çıkın farklı bir servis sağlayıcısını deneyimleyin.Benimde taahhütüm bitiyor bende kararsızım. Şuan telekom fiber kullanıyorum. Netspeed'de 50 Mbps fiber 89 TL, telekomda 16 Mbps fiber 89 TL. Fazla hız alacağım diye ping sorunu kopma sorunları falan yaşamak istemiyorum. İki arada bir derede kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.