Turknet vs Netspeed

Turknet kullanıyorum. Oturduğum şehir ve mahalle gereği 35 Mb/s indirme, 3 Mb/s yükleme hızı alıyorum. Arkadaş birlerde bir hız alıyorsa sorun ondadır.
Müşteri hizmetlerine gelirsek, bu zamana kadar arama ihtiyacı duymadım. Bildiğime göre aradığınızda bir insanla konuşamıyormuşuz.

''İkisi de değil'' diye bir seçenek olmalıydı. Forumlarda çokça şikayet görüyorum her iki internet servis sağlayıcısı ile ilgili.

''İkisi de değil'' diye bir seçenek olmalıydı. Forumlarda çokça şikayet görüyorum her iki internet servis sağlayıcısı ile ilgili.
Herkesin görüşüne saygılıyım.Ama ben internet alırsam bu 2 internet sağlayıcısı dan birini alacağım.Ondan böyle bir şey yaptım.
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. İnternet sağlayıcısı olarak büyük bir ihtimalle Netspeed'i alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde taahhütüm bitiyor bende kararsızım. Şuan telekom fiber kullanıyorum. Netspeed'de 50 Mbps fiber 89 TL, telekomda 16 Mbps fiber 89 TL. Fazla hız alacağım diye ping sorunu kopma sorunları falan yaşamak istemiyorum. İki arada bir derede kaldım.

Benimde taahhütüm bitiyor bende kararsızım. Şuan telekom fiber kullanıyorum. Netspeed'de 50 Mbps fiber 89 TL, telekomda 16 Mbps fiber 89 TL. Fazla hız alacağım diye ping sorunu kopma sorunları falan yaşamak istemiyorum. İki arada bir derede kaldım.

Altyapın 100 destekliyorsa 75 al, 75 destekliyorsa 50 al eğer 50 destekliyorsa 35Mbps hız al. O zaman kopma gibi sorunlar yaşamazsın.

Uygun olan servis sağlayıcısı konumdan konuma değişir, Taahhüt olmayan bir paket seçin ve deneyimleyin beğenmezseniz bir sonra ki ay çıkın farklı bir servis sağlayıcısını deneyimleyin.

Altyapının hızını nasıl anlatacağız?
Ben de TTNET'in altyapı 85 Mbps.
TurkNet'in 75 Mbps gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı