Turknet vs Netspeed

Uzun süre TürkNet kullandım. Öncelikle Müşteri ve Teknik destek ekipleri yok. Twitter ve diğer sosyal medya hesapları üzerinden herkese papağan gibi aynı cevapları veriyorlar. Sorun çözümü için bir şey yaptıkları yok. Siteleri üzerinden oluşturduğunuz arıza kayıtlarına yine aynı şekilde cevaplar geliyor. Hatta bu kayıtlara cevap gelmesi aylarca sürebiliyor. Netspeed Müşteri ve Teknik destek ekibi çok daha başarılıdır. Haftasonu dahil çok kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Altyapınızın iyi olması halinde bağlantı konusunda sorun yaşamazsınız. ExtraNet üzerinden altyapınızı öğrenin. Buna göre tarife seçimi yapın.

NetSpeed tavsiye ederim. TürkNet kendini çok bozdu.

Turknet kullanıyorum gayet memnunum, arıza kaydına gün içinde dönüş oluyor, müşteri hizmetlerine hiç bağlanamıyorsunuz gibi bir algı var, öyle birşey yok arkadaşlar.
Turknet bugün var yarın yok benim için, turktelekom kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın.
Hangisi ucuza kaliteli hizmet veriyorsa onu kullanın.

Buyur kardeşim nasıl istersen...

2019-07-17 (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 418528

Netspeed çok uygun bence. TurkNet 100 Mbps'ye kadar verdiğini iddia ediyor fakat herkes en fazla 60 Mbps'ye kadar verdiğini söylüyor. Netspeed'de 75 Mbps 79 TL. Biraz araştırdım altyapısı olupta Netspeed'den düşük verim alan yok bir sebep yokken. Birkaç TL fark ile garanti olarak 75 Mbps interneti taahhütsüz almak güzel bir fırsat bence.
Eki Görüntüle 418529

Kimseden TurkNet'in 100 Mbps verdiğini duymadım.
75.99 TL'ye 100 Mbps'e kadar hızı kendi YAPA altyapısında olanlara verebileceklerini iddia ediyorlar zaten.
Eğer kişinin bulunduğu yer YAPA altyapısında değilse, altyapısı 95, 100 Mbps'e kadar hızları desteklese dahi 35 Mbps'e kadar olan Özgür İletişim Paketlerini sunuyorlar.
Müşteri illa da ben altyapımın desteklediği maksimum hızı alıcam derse, +10 TL fark ile alabiliyor.

Bana sorarsan bu internet sağlayıcılarının kullanıcı sayısı arttıkça verdikleri hizmet kalitesi düşüyor. Turknet ilk çıktığında çok iyi bi internet sağlayıcısıyken şuan ttnet kadar olmasa da daha kötü bir konumda. Netspeed de turknet'in ilk baştaki hali gibi düşünülebilir. Bu internete alternatif olarak Milennicom'a da bi göz at derim.

Ek olarak bağlantı konusunda TürkNet insanları üst tarifeye geçirmek adına YAPA altyapısına aktarıyor. Bu altyapı aracılığı ile hızınızı kısıtlıyor. YAPA altyapısına geçtikten sonra hızım 2Mbit'e kadar düşmüştü. Bunu çözmeleri için aylarca arıza kaydı açtım. Sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçtim. İşe yaramadı. İptal dilekçemi yolladığım zaman cevap verdiler. Dilekçemi haftalar sonra kabul ettiler. Bu firmadan kurtulmam çok zaman aldı. Tecrübelerime dayanarak kesinlikle tavsiye etmem. Umarım Netspeed abone sayısı yükseldiği zaman böyle saçma davranışlarda bulunmaz. Şu an iyi sayılırlar. İleride ne olur bilemiyoruz. Firmalara güven olmuyor.

Bana sorarsan bu internet sağlayıcılarının kullanıcı sayısı arttıkça verdikleri hizmet kalitesi düşüyor. Turknet ilk çıktığında çok iyi bi internet sağlayıcısıyken şuan ttnet kadar olmasa da daha kötü bir konumda. Netspeed de turknet'in ilk baştaki hali gibi düşünülebilir. Bu internete alternatif olarak Milennicom'a da bi göz at derim.
Milennicom'a bu ara göz gezdirmistim ama bilmiyorum fiyata göre güzel gözüküyor ama altyapı durumu nasıldır bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak bağlantı konusunda TürkNet insanları üst tarifeye geçirmek adına YAPA altyapısına aktarıyor. Bu altyapı aracılığı ile hızınızı kısıtlıyor. YAPA altyapısına geçtikten sonra hızım 2Mbit'e kadar düşmüştü. Bunu çözmeleri için aylarca arıza kaydı açtım. Sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçtim. İşe yaramadı. İptal dilekçemi yolladığım zaman cevap verme zahmetine girdiler. İptal dilekçemi haftalar sonra kabul ettiler. Bu firmadan kurtulmam çok zaman aldı. Tecrübelerime dayanarak kesinlikle tavsiye etmem. Umarım Netspeed abone sayısı yükseldiği zaman böyle saçma davranışlarda bulunmaz. Şu an iyi sayılırlar. İleride ne olur bilemiyoruz. Firmalara güven olmuyor.
Sizin gibi yazan bir çok arkadaş var ve bunu yazılanları anlamıyorum açıksası.
"Bunu çözmeleri için aylarca arıza kaydı açtım" çok saçma sözleşmede taahhüt yok o yüzden bir sorunu çözmeleri için aylarca beklemem yazarım dilekçeyi, imzalar ve fakslarım.

Millenicom'un prestij kampanyası nasıl? 85 TL 100 Mbps kadar hız diyorlar, kullanan var mı? Ne kadar hız veriyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı