Turknet vs Netspeed

Facebook gruplarında genel anlamda bu konuda çok şikayet var. Siz Netspeed de bu sorunları yaşamayan nadir insanlardansınız. Ayrıca belirtmek gerek ki problemsiz sıkıntısız hiç bir şey yoktur. Her firmada yaşanan bir problem mevcuttur. Bana kalırsa tamamen kullanıcının şansına kalmış bir olay başka bir şey değil.

Altyapı 82Mbps destekliyor. Ama hiç Millenicom ve Netspeed kullanan görmedim. Ve ilk defa internet alacağım için kötü çıkmasını da istemiyorum şahsen. Şu anki ev VDSL 2 altyapısına sahip ama YAPA mı kullanıyor bilmiyorum. Onu öğrenmenin bir yolu varsa yazabilir misiniz ?

Turknetten uzak durun rezalet çekmeyin sinir stres küpü olmayın da onun dışında hangisini kullanmak isterseniz kullanın

Arkadaşlar Turkcell Superonline`ı öneriyor musunuz ?. Onun hızı nasıl ?.

Ben Netspeed kullanıyorum ve memnunum. İnternet çok hızlı bağlandı. Bir sorun olduğunda hemen ulaşabileceğiniz bir müşteri hizmetleri var 5 aydır kullanıyorum.

Açıkçası bende memnun değilim fakat YAPA altyapımızda yok o yüzden mecburuz . Buradan bir an önce taşınmayı umuyorum.
YAPA altyapımın olup olmadığını nereden anlayabilirim ? Bide ilk defa internet bağlatacağım için Türk Telekom bir sıkıntı yaşatmaz di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…