Turknet vs Netspeed

VDSL2 Nedir?

VDSL2 ise VDSL'in geliştirilmiş versiyonu olan ikinci jenerasyonudur. Diğerlerinde olduğu gibi VDSL2'de bakır kablo altyapısını kullanır; fakat müşterinin binasındaki telefon kutusuna kadar fiber kablo çekilir. Ya da fiber kablo sokak başındaki kutuya kadar gelmektedir. Bu sayede 250 Mbps indirme hızı gibi yüksek hızlara ulaşılabilmesi sağlanır.

InShot_20190721_212731168.jpeg

Ben cidden şuan yine kararsız duruma düştüm. Türknet´e hala çok güzel diyenler var ama müşteri hizmetleri çalışmıyor diyorsunuz. Netspeed´i çok öneriyorsunuz ama hiç kullananda görmedim sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Bazıları superonline diyor mesela bilmiyorum gittikçe aklım karıştı.

Ben cidden şuan yine kararsız duruma düştüm. Türknet´e hala çok güzel diyenler var ama müşteri hizmetleri çalışmıyor diyorsunuz. Netspeed´i çok öneriyorsunuz ama hiç kullananda görmedim sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Bazıları superonline diyor mesela bilmiyorum gittikçe aklım karıştı.
Ben kullanıyorum memnunum. Bir sorunum yok, sorun olunca da çözüyorlar. Kullan eğer memnun kalmazsan başka firmaya geçersin zaten taahhüt yok istediğin zaman çıkarsın.

YAPA kapsamında iseniz ve 30 Mbps üzeri hız alabiliyorsanız kesilikle TurkNet derim.
VAE kapsamında hizmet alacaksınız önermem zira çoğu bölgede saçı başı dağıtırsınız.
VAE kapsamında hizmet almak daha iyi ise Netpseed tavsiye ederim.
YAPA ve VAE ne demek ve ne farkları var ?

Benim de 19 Ağustos'da taahhütüm bitiyor. Turk Telekom şu an kullandığım 35 Mbps paketi 75 TL'den 129 TL'ye çıkardığı için ben de ISS değiştirmeyi düşünüyorum. Netspeed ve Turknet arasında kaldım. Büyük ihtimalle de Netspeed'i seçeceğim gibi duruyor. 100 Mbps gibi bir hayalim yok, zaten bu eski apartmanda 35 Mbps almam bile mucize 🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı