Ben Netflix'ten dizi ya da film izleyebiliyorum. Kim izlenmiyor diyor onu anlamadım? Youtube da video gayet hızlı bir şekilde yükleniyor. Facebook'ta bir sıkıntı yaşamıyorum. Kim söylüyor bunları onu anlamadım? 
Facebook gruplarında genel anlamda bu konuda çok şikayet var. Siz Netspeed de bu sorunları yaşamayan nadir insanlardansınız. Ayrıca belirtmek gerek ki problemsiz sıkıntısız hiç bir şey yoktur. Her firmada yaşanan bir problem mevcuttur. Bana kalırsa tamamen kullanıcının şansına kalmış bir olay başka bir şey değil.Ben Netflix'ten dizi ya da film izleyebiliyorum. Kim izlenmiyor diyor onu anlamadım? Youtube da video gayet hızlı bir şekilde yükleniyor. Facebook'ta bir sıkıntı yaşamıyorum. Kim söylüyor bunları onu anlamadım?![]()
Altyapı 82Mbps destekliyor. Ama hiç Millenicom ve Netspeed kullanan görmedim. Ve ilk defa internet alacağım için kötü çıkmasını da istemiyorum şahsen. Şu anki ev VDSL 2 altyapısına sahip ama YAPA mı kullanıyor bilmiyorum. Onu öğrenmenin bir yolu varsa yazabilir misiniz ?Vdsl yapa mevcut ise Turknet yoksa Millenicom öneririm. Neden netspeed önermeyeceğime gelirsek eğer, Netspeed de yaşanan en büyük sıkıntı Cgnatın berbat olması. Dns problemleri var. Her siteye giriş yapamıyorsunuz. Varsayıyorum altyapınız 100mbps destekliyor, mis gibi internet ama kalkıp netflixden bir dizi izleyemiyorsunuz. Facebook, YouTube, Twitch gibi platformlarda da büyük sıkıntılar yaşıyor kullanıcılar. Videoların yüklenmediğinden şikayetçiler. Ping ve delay konusunda da çok şikayet var.
Ben VDSL 100Mbps millenicom kullanıyorum. 100Mbps download 4 Mbps upload alıyorum. Fakat ben alıyorum diye bu sizinde alabileceğiniz anlamına gelmiyor. Altyapınız ne kadar iyise ne kadar destekliyorsa onu alırsınız. Daha önce Turknet kullanıyordum. Altyapı geldiği için Turknetten ayrıldım.
Sakın alma fiyatlar uçuk ve dedikleri interneti alamıyorum altyapım 42 desteklerken 50 lik paketten 8 hız alıyorum.Arkadaşlar Turkcell Superonline`ı öneriyor musunuz ?. Onun hızı nasıl ?.
Açıkçası bende memnun değilim fakat YAPA altyapımızda yok o yüzden mecburuzSakın alma fiyatlar uçuk ve dedikleri interneti alamıyorum altyapım 42 desteklerken 50 lik paketten 8 hız alıyorum.
YAPA altyapımın olup olmadığını nereden anlayabilirim ? Bide ilk defa internet bağlatacağım için Türk Telekom bir sıkıntı yaşatmaz di mi ?Açıkçası bende memnun değilim fakat YAPA altyapımızda yok o yüzden mecburuz. Buradan bir an önce taşınmayı umuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.