TurkNet vs Turkcell Superonline

Şu an TT kullanıyorum ve dediğiniz sorunu yaşamadım ama memnun değilim. Sürekli kesinti yaşıyorum. Müşteri desteği arıyorum bir şey yapamayız, modemi kapatıp açın deyip gönderiyor.

Taahhüt istememin sebebi ise hani zam almıyor. TurkNet'te taahhüt yok fakat tekrar zam gelirse mesela 350 TL gibi bir fiyata çıkarsa fazla gelir ve değiştiririm. Şimdiden düzgün bir şey bağlatıp en az 1 sene öyle kullanmak istiyorum.

Ben ilk başta 100 TL 75Mbps ödüyordum 6 ayda fiyat 250 TL oldu. Turkcell taahhütlü al geç rahatına bak hocam.

Şu an Taahhüt olsa daha iyi olur mu olmaz mı tam söyleyemem. Fakat şunu söyleyebilirim şahsıma göre TürkNet üzerinden aldığım hizmet daha iyi fakat muhtemelen orada kullanmakta olduğun VDSL altyapı Türk Telekom tarafına ait olduğundan dolayı küçük optimizasyonlar dışında çok fazla bir deneyim farkı alamayacaksın. Hatta sorunun kopmalar falansa çözüme de kavuşmayabilirsin. Ona göre altyapına önceden bir bak. Şansın varsa ileride TürkNet Gigafiber gelir istersen önceden bir online olarak başvur fakat farklı servis sağlayıcıdan alacağın hizmetten önce TürkNet'i deneyebilirsin çünkü aldığından da memnun kalmazsan cayma şansın olacak. Benim bölgemde daha önce kötü bir Türk Telekom ADSL altyapısı vardı. Ne yaptıysak düzeltemediğimiz gibi bir sürü firma denerken taahhüt sıkıntıları yaşamıştık.

Taahhüt konusunda eskiden yaptırsaydın olurdu çünkü 150TL gibi ucuz fiyatlarda kalırdın şu an ama ekonominin nasıl gideceğini görmek gibi tahmin yapmayacağımdan taahhüt yap veya yaptırma diyemem.

Bu fiyatta yapılan zamlar. Düzenbazlık evet var. Ancak tüm her şeye zam geliyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey taahhütlü internet deyip çaktırmadan zam yapmaları dedikleri fiyattan çıkmaları.

Benim de anlatmaya çalıştığım mesela zam değil. Dediğim gibi kontrol ederseniz takip ederseniz hiçbir şey olmaz. TurkNet gibi 100 TL'ye müşteri çekip 2-3 ay sonra daha fazlasını almıyorlar.

Arkadaşlar merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Şu an TT kullanıyorum ve memnun değilim. Kesin olarak değiştirmeye karar verdim. TurkNet ve Turkcell Superonline düşünüyorum. Fiber altyapım bulunmuyor. VDSL bağlanacak. TurkNet altyapı sorguladığım zaman 82/8 Mbps veriyor. Fiyat 250 TL. Turkcell Superonline ise 2 paket aklıma takıldı. Paketlerden biri 24 ay sözüne ilk 12 ay 224 TL, sonra ki 12 ay 264 TL. 35/4 Mbps. Diğer paket ise ilk ay ücretsiz, sonra ki 11 ay 224 TL. Sizce bu 3 paket arasından hangisini seçmek daha iyi olur? TurkNet'te taahhüt bulunmuyor, Turkcell Superonline'da ise taahhüt bulunuyor. Taahhüt olması daha mı iyi yoksa taahhüt olmamalı mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Her ne kadar TurkNet'i sevmesemde burada en mantıklısı TurkNet olur Turkcell Superonline'a hiç bulaşmayın.

Benim de anlatmaya çalıştığım mesela zam değil. Dediğim gibi kontrol ederseniz takip ederseniz hiçbir şey olmaz. TurkNet gibi 100 TL'ye müşteri çekip 2-3 ay sonra daha fazlasını almıyorlar.
Ancak anlattığınız şey zam. 100 TL'ye müşteri çekip bunu arttırmaları zamlardan dolayı. Bu dediğiniz şeyi turkcell ve Türk Telekom gibi şirketlerde fazlasıyla yapıyor.

TurkNet'te 1 aylık deneme şansım var. TurkNet bağlatıp 1 ay denemek istiyorum. Eğer memnun kalmazsam ve söylenen hızı veremezlerse iptal edip Turkcell Superonline bağlatayım diyorum. Sizce nasıl olur?
Bence çok iyi olur. Denemenizi tavsiye ederim.

Ancak anlattığınız şey zam. 100 TL'ye müşteri çekip bunu arttırmaları zamlardan dolayı. Bu dediğiniz şeyi Turkcell ve Türk Telekom gibi şirketlerde fazlasıyla yapıyor.

Bence çok iyi olur. Denemenizi tavsiye ederim.

Ben hiç öyle bir olay yaşamadım 5 senedir kullanıyorum taahhüt dışında 1 kuruş fiyat fazla ödemedim ne de zam oldu.

Ben hiç öyle bir olay yaşamadım 5 senedir kullanıyorum taahhüt dışında 1 kuruş fiyat fazla ödemedim ne de zam oldu.
5 yıldır kullanıyorsanız taahhütü uzatma şansı yok diye biliyorum ben. Eğer zam olmadıysa ilk kullandığınızda taahhüt yapmışsınızdır. Öyle değil mi?

5 yıldır kullanıyorsanız taahhüdü uzatma şansı yok diye biliyorum ben. Eğer zam olmadıysa ilk kullandığınızda taahhüt yapmışsınızdır. Öyle değil mi?

2 yıl yaptım bitti sonra yeni fiyat ve kampanyadan o dönem zam olmadı ben tekrar 2 yıl yaptırdım. Bitti en son fiyatlar değişmiş bana 155 TL dediler bende 2 yıl tekrar dedim önceden 95TL idi. Bu sefer 2 yıl yapmıyoruz 1 yıl dediler bende tamam dedim şimdi 9. ayda bitecek tekrar ne olacaksa bakacağım. Bir de taşınma durumum var en çok o korkutuyor beni gittiğim yerde Turkcell Superonline yoksa diye.

5 yıl sorunsuz kullandım ne lag ne ping ne kopma hiçbir şey yok 2 kez genel arıza oldu onu da 1 saatte çözdüler modem de sorunsuz yani böyle bir sorunsuzluk durumunda başka bir şeye geçmek loto oynamak gibi bir şey kendi açımdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı