TurkNet'e %21 zam geldi

10 ayı birden ödersen 139.90 TL'den verecekler galiba. 3 taksit yapıyorlar heralde onuda. Mail de öyle yazıyor diye hatırlıyorum.

Daha yeni başvuru yaptım sizce ne yapmalıyım Türk Telekom'a dönmeli miyim gerçi şu an hala Türk Telekom kullanıyorum başvurular daha olmadı.

Siz de taahhüt olmayınca iyi güzel diyosunuz olmayınca böyle oluyor demek ki. Ama TurkNet'te biraz fazla olmaya başladı.

Haklısın hocam.

Bazı kaynaklarda 169TL, 179TL veya 159TL olacak yazıyor. Tam anlayamadım. 169 mu 179 mu 159TL mi olacak?

1658302282587.png

1658302295634.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lokasyona göre fiyat mı değişiyor acaba? 🤔

TürkNet'in fiyat politikasında farklı çözümlere gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Tek paket olayını ortadan kaldırıp farklı paketler sunmaları lazım. Tek paketten dolayı 35Mbs hız alan kişi ile 1000Mbs hız alan kişi aynı parayı ödüyor. Bu tamamen saçmalık.

200 Mbps, 500 Mbps, 1000 Mbps gibi internet hızı alan kullanıcılar için fiyatı diğer İSS’lere göre halen ucuz. 35 Mbps gibi internet hızı alan kullanıcıların İSS değiştirmesi şart oldu sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2023 zam yapılmayacak denen kişilere zam yapılmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı