TurkNET'e Geçilmeli mi?

Arkadaşlar TurkNet'in sitesinden altyapı sorgulaması yaptım.

Sanırım 35 Mpbs kadar VDSL desteği veriyor değil mi? Fakat Facebook'tan mesaj attığım zaman bana 16Mbps'a kadar ADSL desteklediğini söylediler. Hangisi doğru acaba?

Screenshot_4.jpg
 
Facebook'tan yazdığın zaman boş VDSL portu yoktu büyü ihtimal. Şuan boş VDSL portu var ki, 35Mbps hız alabileceğin yazıyor.
 
@Pirlede Sitede yazana güvenme, Facebook üzerinden dedikleri daha doğrudur. Kesin bilgi için Türk Telekom ile görüş. Bende de 50 mbps var diyordu ala ala 16mbps internet verdiler. Yine de AKN olmadığı için harika.
 
Arkadaşlar merhaba ben başvuruyu yapacağım da. Aklıma bir kaç soru takıldı. Facebook'tan yazıyorum cevaplamıyorlar.

1. Başvuru yaparken Ev Telefonum var, Yok ve Yalın İnternet Abonesiyim diye 3 seçenek çıkıyor. Şimdi Ev telefonum yok ama ev telefonu derken, telefon hattını mı kastediyor?
Eğer bunu kastediyorsa daha önce Türk Telekom kullandım. Taahhüt bittikten sonra kapattım. Yani Hangi seçeneği işaretliyim onu anlayamadım.

2. Modemler biraz pahalı olduğu için şimdilik Türk Telekomdan kalan Modemi kullanmak istiyorum ADSL destekli sadece. Sonradan VDSL destekli bir modem alırsam, hattı VDSL ye çevirebilir miyim sıkıntı çıkmadan?
 
Ev telefonu yok olarak başvuru yapın. Eğer altyapınız VDSL destekliyorsa interneti VDSL olarak açarlar. ADSL'den VDSL'ye geçiş biraz sıkıntılı olabiliyor. 300 liralık modemi 200 TL'ye veriyor TürkNet. Verilen modemi alabilirsiniz.

TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri
Hocam şimdi internetten memnun kalmama ihtimalim olabilir. Bu yüzden boşuna modeme para vermek istemiyorum. Eğer memnun kalırsam alacağım modemi. Direk VDSL olarak açtırsam sıkıntı olur mu? ADSL modemi ile sanırım en fazla 16 Mbps internet kullanabiliyorum.
 
Verdikleri modem sadece üye olunurken alınabiliyor. Sonradan alamıyorsunuz. ADSL modeminiz olduğu için VDSL bağlatırsanız internete giremezsiniz. TT ADSL altyapıda maksimum 16Mbps hız veriyor. Ayrıca altyapınız VDSL destekliyor mu, baktınız mı?
 
Verdikleri modem sadece üye olunurken alınabiliyor. Sonradan alamıyorsunuz. ADSL modeminiz olduğu için VDSL bağlatırsanız internete giremezsiniz. TT ADSL altyapıda maksimum 16Mbps hız veriyor. Ayrıca altyapınız VDSL destekliyor mu, baktınız mı?
İnternet sitelerinde öyle diyor.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı