O zaman mantık olarak TTnet veya Türknete geçmemin bir mantığı yok,ben Türknet kendisi 8 uplaod veriyor sanmıştımEvet normalde 4 Mbps upload veriyorlar.
O zaman mantık olarak TTnet veya Türknete geçmemin bir mantığı yok,ben Türknet kendisi 8 uplaod veriyor sanmıştımEvet normalde 4 Mbps upload veriyorlar.
TT altyapısında herkese 4 Mbps veriliyor. Pandemi dolayısıyla 8 oldu. Türknet sadece YAPA altyapısında (100 Mbps) ve Gigafiber altyapısında(1000 Mbps) upload veriyor.O zaman mantık olarak TTnet veya Türknete geçmemin bir mantığı yok,ben Türknet kendisi 8 uplaod veriyor sanmıştım![]()
Anladım hocam,benim aradığım 5 upload üstü veren sağlayıcı ve bunu yapan da şu an sadece Gigafiber ve superonline var anladığım kadarıyla.TT altyapısında herkese 4 Mbps veriliyor. Pandemi dolayısıyla 8 oldu. Türknet sadece YAPA altyapısında (100 Mbps) ve Gigafiber altyapısında(1000 Mbps) upload veriyor.
Superonline bir ara 20 mbps upload vermişti sonra ne oldu bilmiyorum geri çektiler galiba hızları. Gigafiber altyapısı çok az yerde var maalesef ama çok iyi birşey ben aktif olarak kullanıyorum.Anladım hocam,benim aradığım 5 upload üstü veren sağlayıcı ve bunu yapan da şu an sadece Gigafiber ve superonline var anladığım kadarıyla.
Kimi görsem 5 üstü uploadı var,ama baktığında tarifelerde ve ISPlerde yok denecek kadar az,bilemiyorum.Superonline bir ara 20 mbps upload vermişti sonra ne oldu bilmiyorum geri çektiler galiba hızları. Gigafiber altyapısı çok az yerde var maalesef ama çok iyi birşey ben aktif olarak kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.