TurkNet'e geçmek kolay mı?

AhmetimenPower

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM - Asus Radeon 7800XT - AMD Ryzen 5 7600 - 1TB SSD - 200HZ 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben bir Superonline kullanıcısıyım, bu aralar oyunlarda pingim sabit 1K oluyor veya maçlar açılmıyor. Bazen modeme uzak odalara internet gitmiyor veya az gidiyor. Bu yüzden TurkNet'e geçmek istiyorum. Kolay bir işlem mi? Tüm bina veya mahalleyle falan ilgili bir şey mi yoksa abone olup parayı verdikten sonra gelip modemi hallediyorlar ve işlem bitiyor mu? Abone olmadan önce ve olduktan sonraki işlemleri yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle altyapı sorgulaması yapın destek varsa başvuru yapın. Sonrasında sizinle iletişime geçecekler, randevu ayarlanıp ekip gelip modemi kuracak. Zaten sözleşme imzalarını modem kurulumunda atacağınız için abonelik de o zaman başlayacaktır.

Modem vermiyorlar, modeminiz yeterli dediler. Biz 100 Mbps almıştık ama modemim en fazla 50 Mbps destekliyormuş. Aldıktan 1 ay sonra zam geldi. Normalde 12 aylık sözleşme sanıyordum, ancak öyle değilmiş. 12 aylık ücretin tamamını peşin ödediğinde, 12 ay boyunca aynı fiyattan devam ediyormuşsun. Bu yüzden iptal ettim.

İnternet konusunda bir sorun yaşamadım, sadece telefonla işlemi hallettim. Bana, cayma bedelinin yarısını veya 500 TL ödeyeceğimizi söylediler (yanlış hatırlamıyorsam). 48 saat içinde internet bağlandı, sonra iptal ettim. Şu anda Superonline’a geçtim. Bana modem verdiler ve 5G hızı da çok iyi. İnternet hızından çok memnunum, bir kere bile ping sorunu yaşamadım.

En sevmediğim şey ise bir destek hattının olmamasıydı. Uygulama üzerinden ticket oluşturuyordun, onlar seni arıyordu. İptal etmemin ana nedeni bu olabilir.

Cayma bedelini ödediler ama direkt olarak vermediler. Bunun yerine, aylık ücretime indirim yaptılar. 500 TL'yi bölerek, 200 TL yerine 180 TL ödedim.

Hocam altyapınız süperonline mı yoksa Türk Telekom mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…