TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

Classen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F
Gigabyte B650M S2H
GoodRam IRDM 2x16 32GM 6400Mhz RAM
RTX 4070 Eagle OC
MLD M500 ULTRA 500 GB SSD
650W PSU
DeepCool LT 520 Sıvı Soğutma
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Merhaba arkadaşlar, şu anda 35 Mbps ve aylık 600 TL ödediğimiz Türk Telekom Wi-Fi’den az önce baktım, TurkNet altyapı sorguladığımda “GigaFiber bölgesindesin” yazıyor ve 1000 Mbps internet sunuyor. İlk 2 ay ücretsiz diyor, bunun sonraki kalan 10 ayda ücretini bilen var mı acaba? Sizce geçilmeli midir? Bu arada en son kullanıcı verileri çalınma muhabbeti vardı.

Merhaba arkadaşlar, şu anda 35 Mbps ve aylık 600 TL ödediğimiz Türk Telekom Wi-Fi'den az önce baktım, TurkNet altyapı sorguladığımda “GigaFiber bölgesindesin” yazıyor ve 1000 Mbps internet sunuyor. İlk 2 ay ücretsiz diyor, bunun sonraki kalan 10 ayda ücretini bilen var mı acaba? Sizce geçilmeli midir? Bu arada en son kullanıcı verileri çalınma muhabbeti vardı.

Sabah gider kapılarında yatar bağlatırım öyle söyleyeyim.

Size 4 ay boyunca sabit fiyat çekerler ondan sonra altyapı örneğin Telekom'a aitse yılda 2 kere zam yapma hakları var haberin olsun yeni gelen karar ile. Bunun dışında güzel bir ISS.

Size 4 ay boyunca sabit fiyat çekerler ondan sonra altyapı örneğin Telekom'a aitse yılda 2 kere zam yapma hakları var haberin olsun yeni gelen karar ile. Bunun dışında güzel bir ISS.

Hocam aslında bina girişinde TurkNet yazan kutu var o Türk Telekom'a mı ait oluyor yani ve öyleyse maliyeti ne kadar olur şahsen RDR2'yi tekrar indirmek için 22 saat beklemek istemiyorum bütün ev halkı felç oluyor

Bir 10 sene daha gelmez hocam. TurkNet 700 TL ayrıca, kaçırmayın.

Anlıyorum hocam peki bu kullanıcı veri çalınma konusuna ne diyorsunuz hackleyenler Bitcoin falan talep etmişti

Hocam aslında bina girişinde TurkNet yazan kutu var o Türk Telekom'a mı ait oluyor yani ve öyleyse maliyeti ne kadar olur şahsen RDR2'yi tekrar indirmek için 22 saat beklemek istemiyorum bütün ev halkı felç oluyor

Anlıyorum hocam peki bu kullanıcı veri çalınma konusuna ne diyorsunuz hackleyenler Bitcoin falan talep etmişti

Çok umursanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, normal de çok ciddi bir sorun tabii ki de Türkiye de yaşadığımız için verilerimiz her yerde cirit atıyor zaten.

Çok umursanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, normal de çok ciddi bir sorun tabii ki de Türkiye de yaşadığımız için verilerimiz her yerde cirit atıyor zaten.

Teşekkür ederim geçmeye niyetim vardı bir de buraya danışmak istedim iyi akşamlar.

TurkNet'i ara zaten bilgi verirler 35Mbps internete nasıl 600 TL ödüyorsun Telekom hayatta alınmaz pahalı bir ISS söylediği hızı da vermiyor. Altyapı hangi sağlayıcıya ait diye sor ama sana önerim taahhütlü ISS'lere yönel

Merhaba arkadaşlar, şu anda 35 Mbps ve aylık 600 TL ödediğimiz Türk Telekom Wi-Fi'den az önce baktım, TurkNet altyapı sorguladığımda “GigaFiber bölgesindesin” yazıyor ve 1000 Mbps internet sunuyor. İlk 2 ay ücretsiz diyor, bunun sonraki kalan 10 ayda ücretini bilen var mı acaba? Sizce geçilmeli midir? Bu arada en son kullanıcı verileri çalınma muhabbeti vardı.

Kesinlikle geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı