TurkNet'e Geçmek

Türknet'in müşteri hizmetleri yok değil. Sadece sen kaydı bırakıyorsun adamlar çözmeyi deniyor, sonra sana dönüyorlar. Sıkıntı müşteri temsilcisine bağlanamıyorsun. Bi arza çıktımı işin iş.
Ben Türknet kullanıyorum. Kopma yok, ama dediğim gibi müşteri hizmetleri sıkıntılı. Aynı hata bazılarında saatler içinde çözülürken bazılarında bir ayda çözülmüyor.
Bunun nedeni muhtemelen TTNet, malum Türkiye'deki nerdeyse tüm ISS'ler TTNet'in altyapısını kullanıyor. Daha önce gazeteye bile çıkmıştı, TTNet diğer ISS'lere sorun çıkartıyor diye. Asıl sıkıntımız TTNet adam gibi iş yapmıyor. Milleti kazıklıya bildiği kadar kazıklıyor.
Sonuç: Türknet'i dene zaten taahüt yok. Sıkıntı çıkarsa başka birine geçersin. Çıkmazsa ucuz internet.

Evet ikimiz bir ay ücretsiz kullanırız. Ama ilk ay ücret çıkar kullandığın ikinci ay ücret çıkmaz. Bu şekilde kampanyaları. Modem onlardan almak zorunda değilsin tabii ki ama Asus DSL AC51 modemi 200 Lira gibi çok iyi bir rakama veriyorlar. Sen üye olduktan sonra sen linkini paylaşım yaparsan ve üye olurlarsa bu link ile yine ücretsiz olur. Ne kadar getirirsen o kadar ücretsiz kullanırsın. Ama bir ay fatura çıkar bir ay çıkmaz o şekil.

Eyvallah. Aboneliği başlattım bu arada sizin linkten. Bir ay üretsiz ikimize de hayırlı olsun . Bir şey daha soracağım. Benim de bu şekilde kod paylaşımı yapabilmek için abonelik sürecinde yapmam gereken bir şey var mı yoksa abone olduktan sonra da yapabilir miyim?

Bu linkten kayıt olduysa sana dönüş sağlayıp sesli onay alarak evrak gönderecekler. Senin üyeliğin aktif olduktan sonra sana kullanıcı adı ve şifre gönderilecek. Ayrıca online işlemlere girebilmek için bir kullanıcı adı ve şifre daha verilecek. Online işlemlerden arkadaşını getir kısmı oluşacak ve oraya girdiğinde bu link sana da verilecek. Kelek yapmazlarsa eğer kullanacağız bakalım.

Belgeleri mail olarak gönderdiler. Online işlem için kullanıcı adı ve şifre gönderdiler ancak sesli onay almadılar.

Belgeleri mail olarak gönderdiler. Online işlem için kullanıcı adı ve şifre gönderdiler ancak sesli onay almadılar.
Sen belgeleri gönderdikten sonra ellerine ulaştığı zaman arayacaklar. Belgeleri MNG kargo ile gönderirsen ücretsiz. Diğerleri ücret alıyor. Aradıklarında sor davet kodu ile geldim aktif mi diye.

Tamamdır. Eyvallah hocam. Niyetlendik bakalım bizim şansımıza nasıl bir süreç işleyecek. Hem çok olumlu yorumlar var hem de çok olumsuz. İkisinin ortası yok ama artık kurulum için kendileri ekip yolladıklarından dolayı sorun olmaz diye umuyorum. Biraz da buna güvendim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…