TurkNet'e Geçmek

Netspeed 16 Mbps hız AKK yok 49 TL ama içinde telefon yok tabii. TürkNet ben telefon kullanmıyorum ama dedikleri 1000 dakika her yöne konuşma var. Bazı ülkeler dahil ama her konuşma 60 dakika ile sınırlı. 60 dakika konuşup kapatman lazım, sonra tekrar ararsın.
Hocam sabit 16mbps alamayacağım söylendi buna yakın bir hız alabilirmişim.Bahsedilen hız ne kadarlık bir hızdır ? 12 13 mbps görür mü ?

@Cleante
upload_2018-2-24_18-43-3.png
durum aynen bu.

Ben şuan TTNET kullanıyorum 16Mbps desteklemiyor bulunduğum yer. Arkadaş 2 sokak aşağıda oturuyor, Türknete geçti 11Mbps alıyor şuan. TTNET'in de pek sorunu çözdüğü söylenemez. Kaç kere aramama rağmen 2 aydır hızımı yükseltmediler. 5Mbps olacak olan netim sürekli 4Mbps. Ayrıca arayıp söylediğimde de kotayı aşmışsın dedi, çok güldüm. :) TTNET bu ay bitiyor benim için. Kalanlara sabır dilerim.

Ben şuan TTNET kullanıyorum 16Mbps desteklemiyor bulunduğum yer. Arkadaş 2 sokak aşağıda oturuyor, Türknete geçti 11Mbps alıyor şuan. TTNET'in de pek sorunu çözdüğü söylenemez. Kaç kere aramama rağmen 2 aydır hızımı yükseltmediler. 5Mbps olacak olan netim sürekli 4Mbps. Ayrıca arayıp söylediğimde de kotayı aşmışsın dedi, çok güldüm. :) TTNET bu ay bitiyor benim için. Kalanlara sabır dilerim.
Ben memnundum TTNET ten aslında fiyatları dolayısıyla TurkNet e geçmek çok daha mantıklı geldi.

Eğer taahhüt olayları olsaydı kesinlikle haklı bulurdum.Ama istemediğin zaman salıp yeniden türk telekoma geçme şansı ya da diğer ISS lere geçebilme şansı bulunuyor.
Tabi taahhüt olmaması da bir artı, ama müşteri hizmetleri olmayan bir servis sağlayıcı benim için bir eksi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı