TurkNet'e zam mı geldi?

Merhaba, fiyat değişikliği bizim de hiç sevmediğimiz bir konu ve yapmak istemeyiz. Ancak bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz.

Kopyala + yapıştır :D

O zaman biz de şöyle geri bildirim yapalım;

Merhaba, fiyat değişikliğini biz zaten hiç sevmiyoruz ve istemiyoruz. 2-3 ay önce 100TL olan fatura tutarımızı 170TL'ye çıkararak bizi zor duruma soktuğunuz yetmiyormuş gibi bir de x10 ücreti toplu ödemeyi önererek önümüzdeki 10 ay sabit fiyat "sözü" veriyorsunuz. Ama biz bunu yemeyiz.

Saygılarımızla,

Tüm müşteriler


:D
 
Kopyala + yapıştır :D

O zaman biz de şöyle geri bildirim yapalım;

Merhaba, fiyat değişikliğini biz zaten hiç sevmiyoruz ve istemiyoruz. 2-3 ay önce 100TL olan fatura tutarımızı 170TL'ye çıkararak bizi zor duruma soktuğunuz yetmiyormuş gibi bir de X10 ücreti toplu ödemeyi önererek önümüzdeki 10 ay sabit fiyat "sözü" veriyorsunuz. Ama biz bunu yemeyiz.

Saygılarımızla,

Tüm müşteriler.

:D

Taksitle ödeyebiliryorsun 10 ay sözünü öyle yazıyor.
 
Hayır eğer 2023 kadar zam yapılmayacak ibaresi varken aldıysanız zamsız fiyattan alacaksınız.

Öyleyse zamdan kendilerini batıracaklar ne alaka yani 1.5 yıldır bu ISS kullanıyorum benim sayemde ekmek kazandılar 1.5 yıl ve bana zam koyuyorlar saçmalık.
1 milyon eve GigaFiber getirmek istiyorlarmış bir de şimdi işleri daha da zor bu yaptıkları şey yüzünden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı