TurkNet'i öve öve bitiremeyenler

Ben hep online işlemler üzerinden talep oluşturdum. İlk başta bağlanılıyordu ama telefon başındaki kişiler kurumsallıktan ziyade işyeri zihniyetinde konuşuyorlar. Uzun zaman oldu talep oluşturmayalı ama sanırım bota bağlıyorlardı.
 
Yani orasını bilmiyorum. Ama insan faktörü diye bir durum var. Bazı insanlar gerçekten arıza tipler çıkabiliyor ya da olmayan şeyi var diye gösterip karalayabiliyor. Hep şikayetlere bakarak bir firmayı değerlendirmek yanlış. Tüm firmalar için söylüyorum bunu. ISS noktasında da şunu unutmamak lazım. Eğer altyapı sıkıntılıysa altyapı sahibinden başka sağlayıcıya geçmek deliliktir. Çünkü muhatap bulmak zor oluyor ve süreç uzadıkça uzuyor. Bir günde çözülecek şey aracı kurum, altyapı sahibinin diğer sağlayıcıları sallaması gibi durumlardan ötürü çok daha uzun sürede çözülüyor.
 
Konu o değil de halen TurkNet kullanlar kaldı mı? Adamlar daha ne yapsın iptal etmeniz için.🤣
 
@Doğu Eşrefoğlu gerçi o kısımda da haklısınız. Şikayetvar sitesinden tek bir şikayete göre hareket etmiyorum tabii ki. Araştırma ve inceleme sonucunda böyle bir kanıya vardım ki net olarak da yapıyorlar demiyorum zaten. Böyle bir şey duydum şeklinde belirtiyorum.
@cenkkk önceden TurkNet'i destekliyorduk, sonradan TurkNet'te bozdu maalesef. Bu gidişle sadece GigaFiber kullanıcıları kalacak. Tek fiyat politikası başlı başına saçmalık zaten. 8 Mbps alan adam, 8 Mbps hız için neden 250 TL ödesin? GigaFiber kullanıcıları için güzel avantaj olsa da GigaFiber olmayan kullanıcılar için avantaj değil.
 
@Amiga umarım yaşamazsınız da şikayetvar sitesinde böyle birkaç şikayet gördüm. Eleştiri kaldıramayan İSS gibi gözüküyor.
O konuda haklısınız ama, biraz şikayet edenlerin hemen iptal işlemlerini yapıyorlarmış, okumuştum bende onları. Çat diye kapatıyolar netleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı