Bugün saat 11.16 sularında +908505200947 nolu telefondan arandım. Kendileri TürkNet'ten olduklarını, bana TV hizmeti satmak istediklerini söylediler. Adımı ve soyadımı, internet hizmeti aldığım mahalleye kadar söylediler. TV hizmeti satmak istediklerini, herhangi bir ücret talep edilmediğini söylediler. Ben de TV hizmeti istemediğimi söyledim, karşıdaki kişi ısrar edince de "TV hizmeti istemiyorum." dedikten sonra telefonu kapattı. Eğer bu kişiler TürkNet'ten değilse benim adımı, soyadımı, internet hizmeti aldığım adresin mahallesine kadar nasıl biliyorlar? Abone bilgilerinin sızdırıldığını düşünmekteyim. Hatta, geçen ay @ItsAllGoodman'in başına da böyle bir olay gelmişti, konu linkini bırakıyorum. TürkNet Online İşlemler'den Şikayetler kısmına şikayet oluşturdum, veri sızıntısı var gibi gözüküyor, utanmasalar daire numaramı da söyleyeceklerdi. Ne yapmalıyım?
www.technopat.net
TurkNet'in sebep olduğu veri sızıntısı yüzünden durmadan arayan numara
Son birkaç haftadır İstanbul'da bulunan bir numara tarafından aranıp duruyorum. Açtığımda bana TurkNet aboneliğim olduğunu bildiklerini, yeni vergiler geldiğinde ücretin 150 lira olacağını ve eğer istersem 30 TL karşılığında bu vergiden muaf tutulup Bein Sports üyeliği vereceklerini iddia ederek...