ucan_sabri
Hectopat
+908502185180 bu numaradan arandım. Bugün için kurulum yapacaklarını belirttiler, numara güvenilir mi? Çünkü Google'da aratınca pek güzel sonuçlar çıkmıyor.
+908502185180 bu numaradan arandım. Bugün için kurulum yapacaklarını belirttiler, numara güvenilir mi? Çünkü Google'da aratınca pek güzel sonuçlar çıkmıyor.
Adres belirttiniz mi?
Telekom ekibi olabilir, yine de tetikte olun.Hayır tüm bilgilerimi söylediler, teyit amaçlı arıyoruz dediler. Evde olmanızı rica ediyoruz vs. dediler ben sadece tamam ve iyi günler dedim kapattım.
Hayır tüm bilgilerimi söylediler, teyit amaçlı arıyoruz dediler. Evde olmanızı rica ediyoruz vs. dediler ben sadece tamam ve iyi günler dedim kapattım.
Ne gibi sahtekarlık olabilir ki onu çözemedim ben? Boş kağıda imza atacak değilim zaten. Ayrıca Turknet olmadığını anladım diyelim nasıl davranmalıyız.Telekom ekibi olabilir, yine de tetikte olun.
Ne gibi sahtekarlık olabilir ki onu çözemedim ben? Boş kağıda imza atacak değilim zaten. Ayrıca TurkNet olmadığını anladım diyelim nasıl davranmalıyız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.