TurkNet'ten memnun musunuz?

Mahmutdx

Centipat
Daha fazla  
2 yıldır Superonline fiber + TV+ hizmeti kullanıyorum. Şubat ayında aboneliğimiz bitiyor. Eğer TV için alternatif bir hizmet bulabilirsem, TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum 1000'lik paket için. Ama biraz kararsızım, araştırdığım da aslında tüm servis sağlayıcıları hakkında çokça olumsuz yorum görebiliyorum.

Şu an aktif devam eden Turkcell hizmetinden de memnunum. Tabii hız konusunda ve fiyat konusunda da malum.
Binamızda hem Superonline kutusu hem de TurkNet kutusu bulunmakta büyük ihtimal 2'si de 1000'lik bir hizmet verecektir diye tahmin ediyorum.

1736091747376.png

1736091591348.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır Superonline fiber + TV+ hizmeti kullanıyorum. Şubat ayında aboneliğimiz bitiyor. Eğer TV için alternatif bir hizmet bulabilirsem, TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum 1000'lik paket için. Ama biraz kararsızım, araştırdığım da aslında tüm servis sağlayıcıları hakkında çokça olumsuz yorum görebiliyorum.

Şu an aktif devam eden Turkcell hizmetinden de memnunum. Tabii hız konusunda ve fiyat konusunda da malum.
Binamızda hem Superonline kutusu hem de TurkNet kutusu bulunmakta büyük ihtimal 2'si de 1000'lik bir hizmet verecektir diye tahmin ediyorum.

Eki Görüntüle 2389692

Eki Görüntüle 2389688

TurkNet GigaFiber altyapınız mevcut. TurkNet geçebilirsiniz.

Hocam yaklaşık bir haftadır forumda internet sağlayıcı firmaları ile ilgili araştırıyorum. Herkes TurkNet öneriyor. Kendime ait bir deneyimim yok.

Gigafiberinden memnunum. TT altyapısından verdikleri VDSL'den de memnundum. Yere, bölgeye göre çok değişir. O bölgedeki ekibe göre çok değişir. Ama gigafiberde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

TurkNet'i Turk Telekom alt yapısıyla kullanıyorum. Yani 100 download. Donwload değeri hiç düşmedi. 1-2 sene oldu geçeli. Bayağıdır bilgisayarı açıp oyun oynamıyordum. Birkaç gün önce oyunda baya dengesiz ping alıyordum nedense. Testlerde hiçbir şey gözükmemesine rağmen saçma bir ping artışı oldu. Sonra düzeldi fakat bir ping sınırından aşşağıya inmedi nedense. Şuana kadar tek şikayetim bu. Oyunu silip yükleyeceğim belki o yüzdendir.

TurkNet'i Türk Telekom alt yapısıyla kullanıyorum. Yani 100 download. Donwload değeri hiç düşmedi. 1-2 sene oldu geçeli. Bayağıdır bilgisayarı açıp oyun oynamıyordum. Birkaç gün önce oyunda bayağı dengesiz ping alıyordum nedense. Testlerde hiçbir şey gözükmemesine rağmen saçma bir ping artışı oldu. Sonra düzeldi fakat bir ping sınırından aşağıya inmedi nedense. Şu ana kadar tek şikayetim bu. Oyunu silip yükleyeceğim belki o yüzdendir.

Dediğiniz gibi oyunun sunucuları ile ilgili bir sorun da olabilir.

Hocam yaklaşık bir haftadır forumda internet sağlayıcı firmaları ile ilgili araştırıyorum. Herkes TurkNet öneriyor. Kendime ait bir deneyimim yok.

Destek kısmıyla ilgili çok şikayet duymuştum ama şans vermek en iyisi gibi duruyor. Şu TV işine çözüm arıyorum yoksa yine Turkcell'e mecbur kalacağım gibi.

GigaFiber varken alternatif aramaya gerek yok bence. :) hiçbir sağlayıcı 1000/1000 Mbps simetrik hız vermiyor.

Öyle gerçekten ama taahhüdün olmamasıda biraz üzdü beni :) zam ülkesiyiz sonuçta 1 ay sonra zam gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı