Tabii ki iyidir hocam. Ancak full klavye için tek seçenek trust malesef.Bu bütçeyle alınabilecek en iyi klavye bu.Aldığım zaman bunun sadece Blue Switch'i vardı bu olsaydı alırdım
Yurt dışında bu fiyata Gateron switchli klavye almak mümkün. Siz böyle dediniz diye ben de pek emin olamadım.Hocam onu da geçtim Green Gateron diye bir şey yok burada seçenek koymuşlar. Yapmayın etmeyin vallahi gaza gelip sipariş veririm şimdi. Bu fiyata gateron nedir nasıl alınır? Mümkün müdür?
Tabii ki iyidir hocam. Ancak full klavye için tek seçenek trust malesef.
Gateron'un yeşil Switch'i var hocam.Hocam onu da geçtim Green Gateron diye bir şey yok burda seçenek koymuşlar. Yapmayın etmeyin vallahi gaza gelip sipariş veririm şimdi. Bu fiyata gateron nedir nasıl alınır? Mümkün müdür?
novelkeys.xyz
Optikte yeşil yok hocam ondan bahsediyorum. Vallahi içime kurt düştü bana şimdi sipariş verdireceksiniz burda. Zaten %60 bakıyorum yapmayın etmeyinGateron'un yeşil Switch'i var hocam.
![]()
Gateron Switches
Gateron Switches All Gateron switches offered are PCB mount with milky tops and black bottoms. Specs: Clear Type Linear Travel Distance 2mm Actuation | 4mm Bottom Force 35g Operating | 40g Bottom Manufacturer Gateron Mount PCB Red Type Linear Travel Distance 2mm Actuation | 4mm Bottom Force...novelkeys.xyz
Burada videosu var.Optikte yeşil yok hocam ondan bahsediyorum. Vallahi içime kurt düştü bana şimdi sipariş verdireceksiniz burda. Zaten %60 bakıyorum yapmayın etmeyin![]()
Burada videosu var.
MK61 modeli farklıymış. Galiba kablosuz modeli.
Hocam yurtdışında 400 TL'ye Gateron switch alabiliyorsunuz. Ben olsam alırdım. Eğer kötü bir şey gelirse iade ederdim.Hocam kablosuz da olay şu. Pre order koydukları için ucuz tamam buraya kadar sorun yok. Ancak PBT keycap ve Gateron optikler o kadar ucuza gidecek bir şey değil. Üstelik mükkemmel de duruyor. Hotswappable ve orjinal sitelerinde complete waterproof yazıyor. Ya efsane bir fırsat ve haberim olmadı ya da tamamen pazarlama taktiği emin olamıyorum. Alasım var ama pişman olmak istemiyorum iade de almazlar şimdi bunu![]()
Keşke arkadaşlarTürkçe Q modelde soyulma yok, İngilizce Q modelde var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.