Tuşları soyulan GXT 890 Cada fotoğrafı var mı?

Hocam onu da geçtim Green Gateron diye bir şey yok burda seçenek koymuşlar. Yapmayın etmeyin vallahi gaza gelip sipariş veririm şimdi. Bu fiyata gateron nedir nasıl alınır? Mümkün müdür?
Bu bütçeyle alınabilecek en iyi klavye bu.Aldığım zaman bunun sadece Blue Switch'i vardı bu olsaydı alırdım
Tabii ki iyidir hocam. Ancak full klavye için tek seçenek trust malesef.

Hocam onu da geçtim Green Gateron diye bir şey yok burada seçenek koymuşlar. Yapmayın etmeyin vallahi gaza gelip sipariş veririm şimdi. Bu fiyata gateron nedir nasıl alınır? Mümkün müdür?

Tabii ki iyidir hocam. Ancak full klavye için tek seçenek trust malesef.
Yurt dışında bu fiyata Gateron switchli klavye almak mümkün. Siz böyle dediniz diye ben de pek emin olamadım. 🤣 Ayrıca Gateron yeşil switch var diye biliyorum.

Hocam onu da geçtim Green Gateron diye bir şey yok burda seçenek koymuşlar. Yapmayın etmeyin vallahi gaza gelip sipariş veririm şimdi. Bu fiyata gateron nedir nasıl alınır? Mümkün müdür?
Gateron'un yeşil Switch'i var hocam.

Gateron'un yeşil Switch'i var hocam.
Optikte yeşil yok hocam ondan bahsediyorum. Vallahi içime kurt düştü bana şimdi sipariş verdireceksiniz burda. Zaten %60 bakıyorum yapmayın etmeyin :D

Optikte yeşil yok hocam ondan bahsediyorum. Vallahi içime kurt düştü bana şimdi sipariş verdireceksiniz burda. Zaten %60 bakıyorum yapmayın etmeyin :D
Burada videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MK61 modeli farklıymış. Tek farkı MK61'nin kablosuz olması galiba.

Burada videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MK61 modeli farklıymış. Galiba kablosuz modeli.

Hocam kablosuz da olay şu. Pre order koydukları için ucuz tamam buraya kadar sorun yok. Ancak PBT keycap ve Gateron optikler o kadar ucuza gidecek bir şey değil. Üstelik mükkemmel de duruyor. Hotswappable ve orjinal sitelerinde complete waterproof yazıyor. Ya efsane bir fırsat ve haberim olmadı ya da tamamen pazarlama taktiği emin olamıyorum. Alasım var ama pişman olmak istemiyorum iade de almazlar şimdi bunu :D

Hocam kablosuz da olay şu. Pre order koydukları için ucuz tamam buraya kadar sorun yok. Ancak PBT keycap ve Gateron optikler o kadar ucuza gidecek bir şey değil. Üstelik mükkemmel de duruyor. Hotswappable ve orjinal sitelerinde complete waterproof yazıyor. Ya efsane bir fırsat ve haberim olmadı ya da tamamen pazarlama taktiği emin olamıyorum. Alasım var ama pişman olmak istemiyorum iade de almazlar şimdi bunu :D
Hocam yurtdışında 400 TL'ye Gateron switch alabiliyorsunuz. Ben olsam alırdım. Eğer kötü bir şey gelirse iade ederdim.

Yetmezmiş gibi bedava kargo üstelik vergi %100 iadesi var. Vallahi imkansız geliyor. Sipariş vermemek için zor tutuyorum şuan kendimi.
@TÇB Hocam internette Green Optic Gateron scam adlı videolar falan var. Fake switch olduğunu idda etmişler başka klavyede. Bu neyin nesidir güvenilir mi. Vallahi içim takıldı şuan kartı hazırladım ellerim titriyor :D

Türkçe Q modelde soyulma yok, İngilizce Q modelde var.
Keşke arkadaşlar :) böyle net ve kesin nasıl güzel konuşabiliyor insanlar :)

Şu başlık altında incelemelerimi belirtmiştim klavyeye dair. 1 yıldır kullanıyorum

IMG_5941.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_5940.jpg
    IMG_5940.jpg
    161,7 KB · Görüntüleme: 21
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı