TV Box önerisi

CARTER

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.

Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.
Chromecast en iyisidir. Aldırdığım herkes çok memnun kaldı.

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.

Tam olarak ne için kullanacaksınız ve bütçe sınırınız nedir?

Tam olarak ne için kullanacaksınız ve bütçe sınırınız nedir?
Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde internet tv, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. 2000 civarı bütçem var.

Hocam o da ayrı bir külfet gibi geliyor, box lazım :)

Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde internet tv, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. 2000 civarı bütçem var.

Hocam o da ayrı bir külfet gibi geliyor, box lazım :)

O zaman yukarıda verdiğiniz listeden Dreamstar Nova 4K ve Next Start 4K'yı alabilirsiniz. Lisanslı cihazlar ikisi de bildiğim kadarıyla. Xiaomi Mi Box Gen 2 de öyle ama bence genel donanım anlamında diğerlerinin gerisinde bir cihaz.

Kickpi modelini hiç duymadım ve araştırmadım o yüzden onu bilemiyorum.

O zaman yukarıda verdiğiniz listeden Dreamstar Nova 4K ve Next Start 4K'yı alabilirsiniz. Lisanslı cihazlar ikisi de bildiğim kadarıyla. Xiaomi Mi Box Gen 2 de öyle ama bence genel donanım anlamında diğerlerinin gerisinde bir cihaz.

Kickpi modelini hiç duymadım ve araştırmadım o yüzden onu bilemiyorum.
Cevap için teşekkür ederim.

Hocam bugün alıcam, başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Çok özür dileyerek hortlatıyorum konuyu, arkadaşta üstte sormuş ama cevap alamamış hangisini aldınız? Bir sıkıntı yaşadınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı