TVS Apache RTR 200 4V ikinci el alınır mı?

Mathee

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : B450M PRO-M2 MAX , CPU : R5 5500, GPU : RX 6600, SSD : 980 1TB - 870 QVO 1TB
TVS Apache RTR 200 4V almayı düşünüyorum, 80K-85K civarı bir limitim var. Birkaç ilan vardı sarı sitede 15.000 km 2023 model ama motorları ne kadar gider, elimde kalır mı bilemedim. O yüzden sizlere sormak istedim. Ve almamı önermezseniz hangi motoru önerirsiniz? Türü ve CC'si fark etmez, scooter tarzı olabilir.

Güzel motordur. Motor bloğu baya sorunsuz bakımları zamanında yapılırsa yüzbinlerce KM gider arıza vermeden. Ancak 2. el aldığınız için sahibini iyi tartmanız ve motorun muayene zamanlarının varsa raporlarını istemenizi öneririm.

Türkiyede 2. el motosiklet alınmaz . Artık araba motorları bile change ediliyor motor no okunamadı diye muayeneden geçiyor 2 ay sonra araç elinde kalıyor. Motosiklette daha kolay bu işler

Türkiye'de 2. el motosiklet alınmaz. Artık araba motorları bile change ediliyor motor no okunamadı diye muayeneden geçiyor 2 ay sonra araç elinde kalıyor. Motosiklette daha kolay bu işler.

Sıfır Çin malı motor almak mı daha mantıklı diyorsun.

Güzel motordur. Motor bloğu bayağı sorunsuz bakımları zamanında yapılırsa yüz binlerce km gider arıza vermeden. Ancak 2. el aldığınız için sahibini iyi tartmanız ve motorun muayene zamanlarının varsa raporlarını istemenizi öneririm.

2024 Haziran trafiğe çıkışlı motor maalesef daha muayenesi gelmemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı