TVS Apache RTR 200 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle 100k bütçem var. TVS rtr 200almak istiyorum ama parça sorunu ve servis sorunu ile ilgili cok sikayet gördüm. Sizce alınır mı? Alınmaz mı?
Başka motor önerinizde varsa yazın.

Japonlar en iyisi ama paran yetmiyorsa hint. Benim kafamda böyle çalışıyor bajaj TVS arasında kaldım. Bajaj daha yaygın gibi Pulsar'lardan dolayı. Ben bajaj almayı düşünüyorum.

Japonlar en iyisi ama paran yetmiyorsa hint. Benim kafamda böyle çalışıyor bajaj TVS arasında kaldım. Bajaj daha yaygın gibi Pulsar'lardan dolayı. Ben bajaj almayı düşünüyorum.
Japonlar en iyisi diye bir şey yok. Sadece Japonlar kaliteli motor üretmiyor. Bmw , ducati , ktm , Mv agusta , triumph , harley davidson , vespa , aprilia , gasgas gibi markaları yok sayarak böyle bir yorum yapman son derece yanlış. İkinci dediğine ise katılıyorum. Çin malı kesinlikle önermiyoruz fakat Hindistan motorları iyidir. Fiyat performanstır. Üzmez rtr200 de fiyatına göre gayet değil çok başarılı bir model. Alınır.

Merhaba. Öncelikle 100k bütçem var. TVS rtr 200almak istiyorum ama parça sorunu ve servis sorunu ile ilgili cok sikayet gördüm. Sizce alınır mı? Alınmaz mı?

Hocam alınır bence 100k bütçede en iyi motorlardan birisi prosofi diye bir adam var YouTube'da inceleme videosu çekmişti izleyebilirsiniz.

Kanka TVS RTR200 güzel ama uma distribütörlüğünü yapıyor. Parça konudunda biraz sıkıntı var ama o yakında hallolur gibi ama montaj hatalatı çok fazla oluyor aldığınız bayide özellikle teker tarafındaki kablolara bakın çok dağınıksa montajda sıkıntı yapmış olabilirler ama bunlar sadece - yanları bu fiyata böyle bir motor yok ama lastiklerden çok şikayet var lastik değişirsen 10 numara motor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı