Twitch dahil ikili yayın yapmak yasak mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba, YouTube'da 2 aydır sürekli yayınlar yapıyorum. Kendimi yavaş yavaş geliştirdim. Şu anda izlenmelerimden aslında memnunum. Twitch yayıncısı olan bir abim var oda daha yeni iştirak kademesinde ve dediki Twitch'te yayın yaparken aynı anda başka yerden yayın yapmak kurallara aykırıymış. Böyle bir durum var mı? Ben YouTube'da yayın yaparken Twitch üzerinden de iki siteden de eş zamanlı yapmak istiyorum fakat sanırım yapabilir miyim, yapan var mı? Herhangi bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsim vermek doğru mu bilmiyorum ama bir yayıncı dlive, youtube ve twitch üzerinden aynı anda yayın yapıyordu. Sıkıntı olacağını sanmam.
Evet bende çok fazla yayıncı gördüm farkettim bu kişiler de yayın yapıyor birden fazla yerde eğer böyle bir durum varsa nasıl göze alınabiiliyor anlamıyorum
Bildiğim kadarıyla Twitch size partnerlik verirse sıkıntı oluyor.
Aslında sanırım o dediğinizde mantıklı olabilir ama o zaman ven partner oluncaya kadar eş zamanlı yayın yapsam partner olunca bırakabiliyorsam eski yayınları eş zamanlı yaptığım illaki belli olacaktır bir şekilde bir sorun yapmayacaklar mı acaba nasıl öğreneceğim kesin olarak bilmiyorum. Belki sözleşmesi varsa bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı