3.5 üstü upload 720p, belki 1080p için yeterli.
Ama Online oyunlarda açacağım yayını.
3.5 üstü upload 720p, belki 1080p için yeterli.
Stabil ve sorunsuz yayın için 720p tarafında bile yetersiz kalıyor aslında.3.5 üstü upload 720p, belki 1080p için yeterli.
Stabil ve sorunsuz yayın için 720p tarafında bile yetersiz kalıyor aslında.
Dostum bence her türlü yetersiz. Yine de en iyisi kendin deneyerek tecrübe etmen. Şahsen ben 5 upload ile istediğim gibi yayın yapamadım.Wireless kullanıyorum şu an 2 gün sonra Ethernet bağlıyacağım inşallah.
Dostum bence her türlü yetersiz. Yine de en iyisi kendin deneyerek tecrübe etmen. Şahsen ben 5 upload ile istediğim gibi yayın yapamadım.
ADSL olamaz 4 Mbps uploadı var.Yeterli ama nasıl yeterli yayın çok yüksek çözünürlükte olmaz. Ve Online oyunlarda biraz ping olabilir. İnternet ADSL sanırım değil mi yanılmıyorsam?
Stabil ve sorunsuz yayın için 720p tarafında bile yetersiz kalıyor aslında.
Twitch yayınında vereceğin kaliteye ve bilgisayar özelliklerine göre bu değişir. İnternetin ne kadar iyi olursa olsun sistemin kullacak yapıda değilse istenilen kaliteye ulaşamazsın. Ben 24/6 alıyorum internette 720P 30FPS yayın yapıyorum. 4k bitrate veriyorum. Sistemine göre denemeni öneririm. Twitch test yazılımını göz gezdirmeyi unutma.Merhabalar, resimde gördüğünüz gibi bu internetle Twitch'de yayın yapılır mı acaba?
Twitch yayınında vereceğin kaliteye ve bilgisayar özelliklerine göre bu değişir. İnternetin ne kadar iyi olursa olsun sistemin kullacak yapıda değilse istenilen kaliteye ulaşamazsın. Ben 24/6 alıyorum internette 720p 30FPS yayın yapıyorum. 4K bitrate veriyorum. Sistemine göre denemeni öneririm. Twitch test yazılımını göz gezdirmeyi unutma.
6 upload ile 4K verince CSGO da falan benim 80 85 oluyordu. İnternete harici yüklenme varsa 95 100 leri geçerdi. Deneyerek görmelisin. Herkes de farklı sonuçlar olabilir..Ama Online oyunda 4K bitrate verirsem pingim olmaz mı örnek Valorant.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.