Twitch için mikrofon önerisi

KaanVFX

Kilopat
Merhaba, yayınlarımda şarkı konsepti de düşündüğüm için kaliteli bir mikrofona ihtiyacım var F/P ürünler tavsiye ederseniz sevinirim.
Örneğin, bu arkadaşın mikrofon modeli nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, yayınlarımda şarkı konsepti de düşündüğüm için kaliteli bir mikrofona ihtiyacım var F/P ürünler tavsiye ederseniz sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arkadaşın mikrofonu sanırsam HyperX Quadcast yaklaşık 2000 TL gibi bir fiyatı var.

Bu arkadaşın mikrofonu sanırsam HyperX Quadcast yaklaşık 2000 TL gibi bir fiyatı var.

Tavsiyem size başlangıç olarak BM800 mikrofon kaliteli bir mikrofondur kendisi aynı zamanda bir bakın derim. Bu tabii başlangıç ondan sonra road NT USB sonra HyperX'i tavsiye edebilirim.

Aslında kendi mikrofonum Razer Seiren X güzel ama ben bunu 5,6 ay önce 400 TL'ye almıştım şu an 1500 TL'ye yükselmiş anlamsız bir artış var artık alınır mı bilmem.
Şahsen ben buna 1500 vereceğime 500 TL daha verip HyperX Quadcast alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı