Twitch izlenmelerimi nasıl arttırılır?

MeteKaan

Decapat
Daha fazla  
Selam hepinize sorum başlıktaki gibi neler yapabilirim izlenmem için, popüler olmak için ne yapabilirim sizce? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Hocam tek başına Twitch'e odaklanırsanız çok büyük bir gelişme olmaz kanalınızda. YouTube vb. platformlardan kitle toplayıp Twitch'e aktarmanız daha faydalı olacaktır.

Selam hepinize sorum başlıktaki gibi neler yapabilirim izlenmem için, popüler olmak için ne yapabilirim sizce? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Bana kalırsa Twitch üzerinde önceden hiçbir platform üzerinde bir kitleniz yoksa büyümeniz çok zor ancak düzenli yayın yaparak belki keşfete düşebilirsiniz.

Drama işe yarayacaktır😂

Dekolte açıp izlenebilirdiniz ama erkek olduğunuz için büyük yayıncıların ekibine girip onlara yancılık yapmanız gerekiyor. Başka bir yol da YouTube’da tanınmak ve kitleyi Twitch’e yönlendirmek.

Tavsiyeler için teşekkürler 😁 TikTok'ta da keşfete düşmüyorum YouTube'da da nasıl olacak bu anlamadım bir türlü büyük gruplardan kastınızı anlamadım onu nasıl yapabilirim @jwamin
Ayrıyeten keşfete nasıl düşebilirim trend videoalr çeksem işe yarar mı?

Tavsiyeler için teşekkürler 😁 TikTok'ta da keşfete düşmüyorum YouTube'da da nasıl olacak bu anlamadım bir türlü büyük gruplardan kastınızı anlamadım onu nasıl yapabilirim @jwamin
Ayrıyeten keşfete nasıl düşebilirim trend videoalr çeksem işe yarar mı?
Büyük yayıncıdan kastım izlenme sayısı yüksek yayıncılar, yancılık yaparsanız zamanla tanınırsınız ama bu günümüzde çok zor. Size önerim YouTube Shorts ve TikTok’ta komik veya üzücü edit yapabilirsiniz. İzlenmesi çok yüksek olabiliyor.

Güncel olarak YouTube'da içerik üretiyorum planlı bir şekilde fakat bu yaşananlardan sonra pek aktif olmak istemedim saygı amaçlı sizce ne zaman tekrar video atmaya başlayabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı